8 saker du kan släppa inför veckan

Ny vecka och mycket som ska in?

Då kan du börja med att släppa..

..”kan inte” (om du inte försökt)

..boll nr 3 (jonglera 2 kan gå, fler: ofta cirkus)

..guld i allt (ditt bästa räcker)

..fördomar (om 1. dig själv, 2. andra)

..100% ”korrekt” (≈80% är rimligare)

..en plan för allt (lusten har ofta rätt)

..älskad av alla (dig själv är en smittande start)

..min lista? Gör gärna din egen utefter dina behov och skriv länken eller i en kommentar så ska jag läsa. Önskar dig en riktigt fin ny vecka! ♡/A

2 kommentarer
  1. Hej Anna! Bra och vältajmad lista, tror jag får beta igenom den inför morgondagen eftersom denna vecka startade med en rejäl dipp jobbmässigt. Tur att jag har en chef som hjälper till att hitta perspektiven, och som ser till att jag har lite rimligare förväntningar på mig själv än ”guld i allt”, ”100%” och ”älskad av alla”. Tack för en bra och välskriven blogg, och klappa småkatterna! Är lite lätt avis… 😀 Ha en fin kväll! //Maria

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras