Vinn smart löpväst – 1a advent-tävling 2021

Vill önskar dig en glad 1a advent med bild från förra året, men ändå en dagsfärsk tävling.

Varje söndag fram till jul kan du vinna fina priser här i bloggen, en kär tradition sen många år tillbaka, idag om en smart löpväst från Free Train. Du har kanske sett glimtar av den på mina bilder tidigare? Och lite kort omdöme har jag gett på Instagram, men efter en tids testande har jag hittat fler funktioner (och fått den på rätt håll, haha).

Det bästa ser du här! Mobilen är alltid med mig, både för att ta emot samtal, lyssna på musik, räkna steg (har 10 000 som dagligt mål, oavsett om jag springer eller promenerar), filma och fota till jobbet (Instagram och bloggen du vet). Därför är det viktigt att den får plats, att jag kommer åt den på ett smidigt sätt, att den inte “hoppar runt” eller skadas. Allt det hjälper min löpväst från Free Train mig med och nu har alltså du chans att vinna en likadan.

Om Free Train V1 löpväst

+ Snabb och enkel tillgång till mobil
+ Mobilen ligger still, skyddad mot överhettning/svett/nederblörd
+ Ficka för nyckel, kort och mindre mellanmål
+ Justerbart midjeband och bekväm passform med jämn viktfördelning
+ Andningsbart, lätt material
+ Reflexmönster

Tävla så här:

 1. Om inte redan – följ FreeTrain och mig på Instagram.
 2. I en kommentar till det här inlägget (o.b.s. jag kan behöva godkänna den, så det är inget fel på funktionen ) – berätta varför du gärna vill vinna?
 3. Till och med midnatt torsdag 2 december kan du tävla, sen utser jag en vinnare som kontaktas via mail.
 4. Lycka till och hoppas du får en riktigt mysig 1a advent!

löpväst

Ska erkänna att jag var lite skeptisk i början, “jag har ju bra fickor där mobilen får plats”, men det ÄR verkligen skönare när den ligger still och inte tynger ner ena sidan. Strax ska jag ge mig ut på veckans 2a- och sista löptur och yes – med min löpväst på. Kram! /A

P.S. Inget betalt samarbete, men vinst sponsrad av Free Train. D.S.

30 kommentarer
 1. Jag har alltid tyckt om att springa, men har precis insett att jag faktiskt kan göra det mer. Har opererat både knän och snippan för inkontinens och nu är det helt underbart att springa, kort, långt, intervall eller bekvämt… Så en sån här sele hade ju varit fantastisk att ha 🙂

 2. Även om det är ett tag kvar tills jag kan springa så skulle den där vara perfekt just nu till barnvagnspromenader med hund och syskon. Eller i skidspåret/slalombacken då det kan vara knöligt att få fram telefonen ur snöiga fickor med kalla fingrar. Ser även att den går att ha på sig inne då jag ofta springer mellan våningarna och plockar samtidigt som jag lyssnar på podd men sällan har något bra ställa att stoppa telefonen. Jag ser verkligen många möjligheter med den här västen!
  Önskar en trevlig första advent 🤗

 3. Vilken bra väst! Hur många gånger springer man runt med både mobil och nycklar som hoppar om kring i sina kläder eller att man måste hålla mobilen i handen på löpturer.
  Perfekta Julklappen att ge till sig själv 😊
  Önskar dig en trevlig Advent

  1. Under vinterlöpningen i skogen skulle det vara perfekt att mobilen nära. Skulle gärna vilja prova västen, och hoppas på vinst 😍

 4. Åh, jag vill gärna testa en sådan! Springa mycket och har börjat tröttna på midjebälte så är riktigt nyfiken på denna🤩✊🏼

 5. Men vilken smart grej, har aldrig sätt denna (inte tänkt på den i din blogg, tog den nog som reflexväst). Jag är på jakt efter en ny förvaring till löpningen! Har alltid haft midjebälte med olika fickor, med/utan resår, med/utan karbinhakar mm. Jag springer med mina hundar, och har genom åren haft flera modeller. Men aldrig faktiskt varit helt nöjd……. Bilnyckel, mobil, bra/icke skramlande och starkt fäste för koppel samt bajspåsar är mina behov att ha med. Nu kanske man kan dela upp det med denna väst……Ett smidigare koppelbälte och denna löpväst kanske är lösningen….Helt ärlig, väldigt smart förvaring….. Trevlig första advent//Pernilla

 6. Jag försöker komma igång med löpningen på riktigt igen, efter ett par års uppehåll, men hittar alltid ursäkter. Att springa med musik i öronen gör löpningen enklare har jag märkt. Med denna väst skulle jag lätt få med mig mobilen utan att ha den skumpande I jackfickan eller fastspänd på armen. Dessutom skulle jag synas i vintermörkret 😊

 7. Efter en graviditet är jag mer sugen än någonsin på att komma ut och röra på mig igen, röra på mig obehindrat och med samma lycka och eufori som innan. Vad är då bättre än att kunna bära med sig mobilen på bästa möjliga sätt, så denna löpväst skulle passa mig, lilla Ebbe och våra dagliga långpromenader ypperligt ❤️

 8. Vilken uppfinning jag missat!
  Precis som du skriver har jag alltid mobilen i fickan och irriterar mig varje gång på att den hoppar runt och jackan blir sned. Villhöver verkligen denna västen 🙂

 9. Jag har aldrig varit någon som tycker om att springa med ryggsäck. Midjebandet tycker jag åker upp över höfterna. Därför tror jag den skulle passa mig perfekt, då kan jag alltid ha mobil och ett litet mellanmål med till de där långpassen både vid löpningen och skidåkningen! Håller tummarna! Önskar dig en riktigt fin första advent! ❤️

 10. Varför vill jag vinna? Hmm…bara för att jag tycker att det verkar vara ett smidigt sätt att förvara mobilen på under både löpturer och promenader. Har idag en midjeväska där mobilen bara studsa runt, ett armandsfodral som inte passar utanför jackan, fickor på byxor o jacka där det känns snedfördelat…ja anledningarna är många ha ha
  Håller tummar och tår 🙂

 11. Ute med hundarna varje dag och det är så bökigt att få fram mobilen ur fickorna och ännu värre när man har kläder utan fickor, denna skulle underlätta så mycket 🙏🏻☺️

 12. Min man använder en FreeTrain och älskar den. Själv är jag inte fullt övertygad utan kör med mitt flipbelt. Men nu är det väl dags att tänka om och om jag har tur få testa denna fantastiska pryl 🤷🏻‍♀️🤣

 13. Med tre barn varannan v behövs alla små pauser som går för att få till lite vardagsträning , nu är det dock mörkt stor del av dygnet så denna väst vore perfekt med både reflex o mobilen i ett!

 14. Åh en sån hade ju varit suveränt bra att ha när ja springer. Älskar att springa 😊 men ett midjebälte glider bara upp på magen. Och ett arm-fodral gör att man känner sig sned.
  Så en sån här hade varit kanon 😊
  Tack för all härlig inspiration 🥰

 15. Vilken frihet att springa med telefonen någon annanstans än i handen. Väljer ofta att lämna telefonen hemma istället. Att jag inte tänkt på att det kan finnas en väst.

 16. Jag vill vinna för detta kan vara lösningen för mig. Springer utomhus året så runt och med tanke på mörker behöver jag synas men också ha med mig telefon som trygghet. Hittills har jag ingen optimal lösning för min telefon, har något enstaka par tights med bra ficka men ofta hamnar telefonen i handen. Det funkar men såklart belastas armen konstigt med att spänna handleden med telefonen så därför önskar jag vinna en Free Train för att ha telefonen med mig på ett bra sett. Hört positivt om denna så hoppas vinna 🙂 Kram

 17. Wow….vilken bra grej. I dagsläget springer jag omkring med TVÅ telefoner. Min egen o dotterns. Min dotter vill bara hänga med om hon har musik i öronen o jag vill ha hennes sällskap så dealen är då att jag “kånkar” runt på hennes telefon också. Men med denna pryl skulle det bli enklare för mig….🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️👍👍👍👍
  Glad första advent!!🎅🤶🥰

 18. Det verkar vara en ultimat lösning på mobilproblemet! Jag älskar löpning, men jag har fortfarande inte hittat nån bra lösning på förvaring av mobil och nycklar. Springer med midjebälte just nu, men stör mig på skumpandet 😤
  Hoppas att jag får chansen att prova den här!!

 19. En sån väst skulle jag gärna testa! Har provat en del lösningar för att ha med mobilen på löpturen men är inte riktigt nöjd med någon än.
  Håller tummarna 🌟 Glad första advent!

 20. Såå smart att kunna ha mobilen i reflexvästen, speciellt när man även ska ha hunden med på löpturen i midjebälte. Blir många saker runt midjan😅

 21. Västen ser nästan för bra ut för att vara sann! 🙂 Har länge sprungit med mobilen i handen, då jag alltid vill ha den med mig för att känna mig trygg i spåret. Denna väst skulle underlätta enormt i min löpning. Jag ska springa mitt första Marathon i Juni -22, så det blir många löppass framöver och det vore super roligt och smidigt att få göra det med denna väst. Jag håller tummarna och önskar dig en fin första advent!

 22. Men vilken smart väst🤗! Då jag inte tycker om att ha midjebälte på mig, när jag springer, då det åker upp, skulle denna väst vara perfekt😃! Har alltid med telefon när jag är ute och springer då jag lyssnar på musik och även på ljudböcker. Jag håller tummarna att jag vinner!

 23. Kanske det smidigaste jag sett för att bära med sig telefonen – har länge letat det perfekta midjebältet/löparryggan & jackan med tillräckligt stora fickor för att bära med telefonen på ett bra sätt… ej hittat lösningen än, men det här kanske är det? 🙏🏻🌟

 24. Åh, den där västen alltså….slippa fuktig telefon efter promenaden eller löpturen i skogen. Så slipper jag välja kläder som telefonen kan få plats i och i stället välja kläder efter väder.

 25. Jag är gärna med och tävlar, och gillar givetvis bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Hade varit riktigt kul att få vinna den här västen. Den verkar riktigt smidig och bra, vilket skulle underlätta när man är ute och springer eller går.

  Kram Sanna

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning