Podd och poäng på veckans träning m.m. – vardagsrapport #50

Hey yo..

..ooogah. Yoga. Länge sen jag gick på en bokad klass och känns länge sen jag sa hej till dig. I alla fall på andra sätt än att visa träningspass, endel recept och storys på Instagram, men att sammanfatta mitt vardagsliv här i bloggen en dag i veckan känns lagom. Liksom ett yogapass per vecka med tanke på all annan träning, men ibland går annat före och jag gillar känslan av flexibilitet – trots att mycket går på rutin. Hursomhelst, här kan du hänga med vid lite av allt från veckan som varit.

Podd och poäng på veckans träning m.m. – vardagsrapport #50

» Träningen ger jag en 8 av 10. Enormt tillfredställande att avsluta veckan med ett riktigt starkt löppass med backintervaller i solen igår. Och att jag även fick in en yogaklass, 2 bra crossfitpass, 1 eget lugnt, tungt styrkepass och 1 vilodag. Inget nytt om du läst bloggen förr? Du har säkert även hört att jag älskar min mix som ger mig så mycket olika saker, fysiskt som mentalt. Inte bara mig, jag är också tacksam att få följa barnens aktiviteter vid sidan av. Att jag inte ger träningsveckan en 10 är p.g.a..

» Måendet får 6 av 10. Detta eftersom jag har sovit dåligt flera dagar, speciellt i början av veckan, vilket drog ner betyget på vissa träningspass. Tankarna snurrar på allt från kriget till jobb och privat. Annars är det sällan några problem att somna, men nu var det flera dagar i rad, inte bra. I helgen kunde jag ändå ta igen och har snittat 8-9 timmar per natt. Sjukt vilken skillnad det gör, liksom solen och personerna runtomkring. Vänner, barn, djur.. är det som gör hela 6-poängaren. Ja, plus mycket vila, mat, glass, det jag skrev ovan och nedanför.

» Barnen får 9 av 10. Eller, alltid 10, men endel tjat tar bort 1 poäng. Vad är det med ungar som inte HÖR? Eller jo, det dom vill höra, men andra saker fastnar liksom inte. Över lag har det ändå varit mysigt att ha dom hos mig, skämma bort, skratta åt knäppa katter och andra vardagligheter, spela Bratzy, följa till träningar..

» Jobbet får 7 av 10. Trivs med det mesta jag gör på SportHälsa och är även stolt över min nya bootcamp. Inget jag blir miljonär av, men att jobba med mina stora intressen och sprida saker andra kan må bättre av – enormt lyxigt. Det går alltid att drömma om ”mer, större, bättre”, men jag tror ändå äkta lycka ligger i att uppskatta det man redan har.

» Övriga får 10 av 10. Jamen jag tjatar vidare om det fantastiska VÄDRET! Även om mycket i omvärlden är mörkt blir allt så mycket lättare i vårsolen. Dessutom var det kul att vara med och snacka om barn och hälsa i itrimpodden, att planera roliga resor och happenings. Och nu – en ny vecka med eget race. Kära kontraster.

Hur har din vecka varit? Skriv gärna och berätta, oavsett önskar jag dig en strålande ny! ♥ /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras