Running bucket list – här vill jag springa sommaren 2022

Running bucket list

Den är nära nu.

1a punkten på min ”running bucket list” om du förstår vad jag menar? Platser, känslor, former av löpning jag ser fram emot i sommar. Sånt jag upplevt förr, som omedvetet satt sig i kropp, sinne och jag nu kan plocka fram i form av längtan. Lyxigt. Att redan i förväg sitta på motivation till sommarens träning, även om ovisshet kan vara minst lika kittlande. Håller du inte med?

Running bucket list sommaren 2022

Här vill jag springa, ser du…

Running bucket list

1. lugn jogg längs den ojämna stenmuren till olivodlingar och fåren? Musik av syrsor och nästan så varmt att svetten dunstar direkt från huden, trots att solen har en bit kvar till topp. ”No stress”, ro i själen och mjuka muskler väger ändå upp tunga andetag.

swimrun Running bucket list
2. det vilda havet som tornar upp efter korta intervaller på grusvägen? Ut på klippan där skor, shorts, linne åker av. Sen hopp (eh, mes på stege) i från bryggan, som en jävla käftsmäll LIV när svalkan möter het hud.


3. backen? Upp upp upp för skogsbilvägen med yvigt gräs i mitten och maxpuls ända tills fjällen bildar en mäktig fasad. Där – någon km planare väg, men trixigt kul terräng över tuvor och leriga spår. Vändpunkten, sen ”fritt fall” ner till Lassebacken igen..

1. Mallorca , 2. Åland, 3. Jorm OM allt går enligt plan… och din? Sommarens running bucket list, eller promenader för den delen, vad ser du fram emot? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras