Happy AMRAP – 16 minuterspass med 1 kettlebell

amrap

Happy AMRAP!?

Eller, varning för något jobbigt (passet/jag >:), men samtidigt STOR risk att du blir glad av passet jag och vänner på Fit4Life Crossfit körde i torsdags. En 16 minuters AMRAP där du bara behöver en kettlebell och viktplatta (kan uteslutas). Får du inte upp klippet i bloggen – spana in det här på Instagram.

Upplägg: ”As many reps as possible”, alltså så många varv du hinner på 16 minuter med god teknik och vilopauser där du behöver av:

Happy AMRAP – 16 minuterspass med 1 kettlebell

• 10 plate push-ups (alt. vanliga armhävningar eller lägg plattan på en bänk)
• 10 up-downs (alt. burpees)
• 10 KB swings over head
• 10 lunges

Själv har jag en enormt stark hatkärlek till den här typen av pass. ”Hat” eftersom jag har en inneboende tävlingsdjävul som puschar mig så att det ALLTID blir jobbigt. ”Kärlek” eftersom jag ändå ofta hamnar i ett flow och stark känsla av kraft. Ett slags kvitto på att all annan styrke- och konditionsträning gett effekt, ja även av själva AMRAPen i form av endorfiner.

Önskar dig något liknande om du testar upplägget, kram! /A

Coach cred: Simon Falksveden

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.