Vinn kit med smartklockan Fitbit Versa 4 – 2a advent-tävling 2022

Önskar dig en glad 2a advent och chans att vinna den här!

En smartklockan Fitbit Versa 4 med GPS och andra kul funktioner. En perfekt julklapp till dig som älskar att mäta din träning och dina hälsovärden eller som jag – mest ha koll på tiden och räkna steg.

Jag har som mål att få ihop 10 000 steg om dagen, oavsett om det är i form av löpning eller promenader. Ibland blir det ändå “bara” 6000, andra dagar uppåt 18 000 eller mer, men jag tycker ändå att ett mål hjälper för att motivera mig till mer vardagsmotion. Behövs vid ett stillasittande jobb som mitt.

Om Fitbit Versa 4

Smartklockan som mäter din puls, kondition och aktivitet under dagen och dina sömnmönster genom natten. 40+ träningslägen, Active Zone Minutes, vilopuls och hudtemperatur, m.m. Med en lätt och tunn design och en batteritid på ca 6 dagar är den alltid redo att öka ditt välmående och för att hjälpa dig nå dina mål. Inbyggd GPS för att mäta tempo och sträcka, med valbar alltid-på-läge för att enklare se tid och aktivitet. Dessutom vattentålig ned till 50 meter, vilket innebär att du kan använda den i bassängen, i duschen, på stranden och mer därtill.

Värde ca 2500 kr.

Förutom klockan vinner du även en funktions-t-shirt, sovmask och miniband med olika motstånd – ett komplett må-bra-kit med andra ord.

Vinn kit med smartklockan Fitbit Versa 4

Tävla så här:

  1. Om inte redan – följ Fitbit och mig på Instagram.
  2. I en kommentar till det här inlägget på min Instagram: 1. nämn någon funktion du gillar i smartklockan. 2. tagga någon du vill ta en promenad med.
  3. Till och med torsdag 8 december kan du tävla, sen utser jag en vinnare som kontaktas via ett DM på Instagram.

Vill även pass på att tacka alla deltagare och gratta Louise Lundin som vinnare i 1a adventstävlingen. Lycka till om du tävlar och önskar alla en mysig 2a advent, kram! /A

P.S. Inget betalt samarbete, men vinst sponsrad av Fitbit. D.S.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning