Vinn sportlurarna Jabra Elite 8 Active – 2a advent-tävling 2023

* Vinst: Reklam för Jabra *

Deeetails darling, gör STOR skillnad..

Önskar dig en glad 2a advent med chans att vinna det här – trådlös rörelsefrihet till musik! Senaste sportlurarna Jabra Elite 8 Active med bluetooth så att du både får magiska låtar, slipper höra ditt eget snorande, stönande, tjat..  eller en trasslig sladd – bland det bästa som hänt musikvärlden tycker jag, tillsammans med Spotify.

Jag lyssnar typ JÄMT på musik när jag gymmar, springer, promenerar, städar, fixar mat…  ja så fort jag är i rörelse utan sällskap. Så är det något jag gärna tävlar ut är det 3 par av dessa Jabra Elite 8 Active, tåliga hörlurar som både klarar damm, vatten och svett.

”Världens tuffaste sportlurar*”

*jabra.com/claims

Om Jabra Elite 8 Active

Jabra Elite 8 Active levererar en orubblig passform, ofattbart ljud och oslagbar prestanda. De är testade enligt militära standarder, vilket gör dem helt dammskyddade samt svett- och vattentäta, och är utformade för att tåla nedsänkning i vatten upp till 1,5 meters djup.

Jabra ShakeGrip™-tekniken säkerställer att de erbjuder en ultimat säker passform, så att inte ens de tuffaste träningspassen påverkar den, med Active Hybrid Noice Cancellation automatiskt anpassar sig till miljön användaren befinner sig i och filtrerar bort oönskade ljud även i blåsiga förhållanden. För att göra ljudprestandan ännu mer uppslukande, används Spatial Sound, drivet av Dolby, som omsluter dig i dina spellistor och levererar rikt, flerriktat ljud från kraftfulla 6mm-högtalare.

Värde ca 2500 kr.

Bli en av 3 vinnare av ett par Jabra Elite 8 Active

Så här tävlar du:

  1. Om inte redan – följ Jabra och mig på Instagram.
  2. Gilla det här inlägget på min Instagram och i en kommentar: 1. skriv när du skulle älska att ha ett par trådlösa hörlurar, 2. skriv din favoritlåt just nu och 3. tagga någon du vill dansa till den med.
  3. Till och med fredag 15 december kan du tävla, sen utser jag tre vinnare som kontaktas via DM på Instagram.

Vill även pass på att tacka alla deltagare vid 1a adventstävlingen och gratta Karin Pettersson som vann. Lycka till om du tävlar denna omgång och hoppas du får en mysig 2a advent, kram! /A

P.S. Inget betalt samarbete, men vinst sponsrad av Jabra. D.S.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.