När vi var i Sälen fixade vi maten själva i den lilla mysiga stugan. Lättlagat skulle det vara, och här är en av måltiderna. Snabbt, gott, nyttigt och bra energi för heldagar ute i backen!
Ingrediender:
- Färsk tortellini med ricotta/spenat
- Ett paket kallrökt lax
- Fyra ägg
- Ca 2 dl keso
- Salt & peppar
Gör så här:
- Koka tortellini och häll av kokvattnet.
- Strimla laxen och lägg i pastan.
- I med äggen och keson.
- Smaka av med salt och peppar.
- Servera med grönsaker och en bit citron.
Visst jobbar du på KTH-hallen? Isf, kommer ni inte ha något spinningkonvent i år? Det brukar väl ligga den här tiden på året vanligtvis, men i år har jag inte hört något.
Mums! Det ser riktigt gott ut 🙂 Jag blev superhungrig, kanske beror på att jag inte ätit frukost än! Dags att göra det tror jag. Undrar om tortellini funkar? 😉
Mattias – nej tyvärr inte. Jättetråkigt, men det har inte lönat sig. Vi får inte tillräckligt med deltagare & kan inte konkurrera med stora konvent som NIKE.. 🙁
Det där var ett riktigt bra tips på snabblagad och nyttig mat! Super smart att röra i ägg också för mer protein. Helt klart kommer jag testa detta någon dag.
Give me, give me…… Måste äta nu 😉
Okej, tack för svaret. Tråkigt att höra, men fullt förståeligt. Du får tacka dina kollegor för åren som gått.
Ja, det är tråkigt Mattias. Tack själv för att du var med! 🙂
Supergott! La laxen ovanpå, tycker det ser snyggare ut.
Cecilia – bra förslag. Vi äter ju mycket med ögonen också 🙂