Inte de från frysdisken – nej MINA och så äkta de kan bli! Mosen också. Husmanskost är bra mat om man gör den själv och resterna från dagens köttbullar blir perfekta till barnens utflykt i morgon.
Köttbullarna är gjorda av köttfärs från mina föräldrars kor i Jämtland (ekologiskt så in i bubblan), havregryn svällda i lite grädde och mjölk, två ägg och kryddor. Mosen av kokt pressad potatis vispad med varm mjölk, en klick smör, salt och vitpeppar. Inget konstigt alls! 🙂
Husmanskost FOR THE WIN! Gillar skarpt 🙂 Och dina köttbullar ser både goda och väldigt FINA (runda och lagom gräddade) ut 😀
Så herligt! Heldig du som fåt tag på ekologisk kjøtt!
JoHo – det var första gången jag fick till dem runda. Då var jag såklart snabbt framme med kameran.. 😉
Husmanskost i all ära!
Gott!