 |
| Ugnsbakade rotfrukter, oxfilé, vitlökssås och sallad a´la J. |
Nu när mannen är ledig och jag sitter och ammar större delen av dygnet har han tagit befälet i köket. Hur skönt som helst. Speciellt när menyn bjuder på utbankad oxfilé, ugnsbakade grönsaker (morötter, paprika, champinjoner, sötpotatis), sallad och vitlökssås (riven vitlök i turkisk yoghurt + salt och peppar). Värsta helgmiddagen mitt i veckan.
 |
| Hampus hjälper pappa med grönsakerna. |
Med små hjälpredor och mina råd från soffan blev det riktigt bra det här. Inte bara barnen man ska lära upp.. 😉
 |
| Att banka ut oxfilé kan ju mäta sig med vilken Star Wars-lek som helst. |
Och så efterrätten. Jag och Hugo är lika galna i jordgubbar som sköna Helena. Mannen får gärna fortsätta planera middagarna framöver.. 🙂
 |
| Bästa avslutningen på middagen, fullproppade med järn & andra nyttigheter. |
Underbart att du har så duktiga killar i köket! Den maten såg ju hur god ut som helst! Jordgubbar hade jag tänkt köpa idag, men jag glömde. Åh, vad sugen jag blev nu!Mysigt att ni kom ut på en promenad idag också!Kramar!
Han är välkommen hit också 😀
GUUUUUDDDD SÅ GOTT:…. hm… det där såg inte alls dåligt ut… Härligt att J tar befälet i köket… det där måste vi pröva hemma hos oss oxå.. såg så gott ut… kram
Det liknar lite vår mysiga grillkväll.. :)Kram!