Glucosanol istället för Low carb?

glucosanol-m-tabletter_new_medium.jpg

Människan är lat och bekväm – det råder det inga tvivel om. Vi vill gärna hitta genvägar till drömformen i form av bantningspiller, fettsugning, maskiner som tränar åt oss, pulver så vi slipper anstränga oss för att tillaga en hälsosam måltid – du vet. Jag är också lat.

Du har säkert sett reklamen för Glucosanol som blockerar upptaget av kolhydrater? Så att du som älskar kolhydrater kan fortsätta äta det utan att gå upp i vikt. Ännu en genväg och jag undrar om det verkligen fungerar och hur magen mår? 

Bäst är såklart att lära sig äta bra, träna bra och MÅ bra psykiskt. Men för de som har svårt att komma igång kan en genväg hjälpa till att kicka igång viktminskningen innan de lär sig ett sunt sätt att leva på.

kladdk_glass.jpg
Kolhydratladdning: Glass med choklad- & nougatsås, kladdkaka & te. Notera Junior i bakgrunden. Vi lever farligt nu.

Själv skulle jag behöva ett helt paket Glucosanol inför mitt lass med kladdkaka och glass ikväll. Men tvärtom VILL jag att kroppen ska ta upp kolhydrater inför min långpassdate med den här sköna bönan i morgon bitti. Jättekul och perfekt sätt att lära känna henne under 2 mils löpning. Minst! Jag är superladdad 🙂

12 Kommentarer
  1. Hej Anna!Jag fullkomligt älskar din blogg! Så himla inspirerande!Hur som helst så skulle jag bara säga att jag såg bilden på dig och dina barn på busskuren idag! Haha, så himla roligt när jag såg er där. Tänkte ta en bild men i samma sekund kom min buss.Ha en mysig lördagskväll!

  2. Ooooh…kommer att få problem att hålla jämna steg med dig efter det där lasset… 🙂 Det snöar ganska rejält på min ö nu – det kan bli en intressant runda imorgon…. 😉 Pepp pepp!

  3. Jag har sagt de förut men jag säger de igen, din blogg är grym! Inspiration, tips och så såna här inlägg -. så vi märker att du också är människlig;) Jag har desstuom klurat på vad jag skulle lyxa till de me ikväll och du löste just de problemet. Glass med varm chokladsås it is!

  4. Vilket recept använder du till din kladdkaka? Är precis som du träningsglad tjej som gymmar/tränar mycket och äter god och hälsosam mat men bakar något gott till helgen (bättre än att köpa godis eller annat som innehåller en massa tillsatser, äkta hembakat ska de va!) Hur som helst, jag har varit inne i en ”kladdkaksperiod” de senaste helgerna och första gången jag bakade den (dvs. första gången på väääldigt länge) så blev den sådär perfekt kladdig, men de senaste två helgerna då jag bakat kladdkaka har den inte blivit kladdig alls! Jag kör samma recept som jag gjorde första gången, har den inte inne för länge, vaktar den, men ÄNDÅ blir den som en fluffig/luftig chokladtårta istället. Den smakar ju gott ändå, men jag äääälskar kladdet så jag blir så besviken när den inte är kladdig. Ser att dina alltid blir sådär perfekt kladdiga – så, hur gör du?

  5. Inga genvägar utan sunt förnuft och bra grund säger jag bara! Och motion & rörelse såklart. Precis som du också förespråkar. Och då kan man unna sig lite ordentlig kolhydratladdning ibland! Jag har själv bakat äppelpaj ikväll. Också mums (fast din kladdkaka ser ännu godare ut!).

  6. Seriöst? Glucosanol? Jag trodde reklamen var ett skämt. Allvarligt talat är det inte på tiden att vi slutar lura oss själva och inser precis som du och flera andra skrivit här…..det finns inga genvägar! Förr eller senare måste man möta sina cravings på allvar och göra upp med dem. Det gamla ordspråket om att man inte kan äta kakan och ha den kvar, är riktigt träffande. För mig allafall, men vi är alla olika.Läste hos Helena att ni fick till ett riktigt pannbens pass i snöstrom. Det lät ljuvligt i mina öron.

  7. Jag brukar skratta åt den reklamen! I första scenen ser man att skådespelaren har en liten ”mage” som putar ut i glipan mellan tröja och jeans, men sen dom har presenterat produkten i nästa scen, så är det slätt och fint! hysteriskt roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.