
Ska snart cykla till Söder och spana in nya tjejgymmet Rosa Skrot. Det invigs nästa helg och jag är spänd på hur det ser ut nu när det är klart. Rosa golv – hur coolt låter inte det? Lovar visa er senare.
Middagen har jag redan förberett när tvillingarna sov eftersom den stressigaste tiden i vår familj är runt kl 17, lagom tills jag kommer hem igen. Tvillingarna ska äta, alla stora är hungriga och det är allmänt kaos.

Men vi vill ändå äta något gott såhär på fredagkvällen så vi skjutsar in en lax med grönsaker samt en plåt klyftpotatis i ugnen. Till det vitlöksstekt bladspenat (+ äggvita i som blev över från när jag gjorde ceasardressing igår), cremé fraiche med pressad vitlök (kommer osa i morgon), kokt ägg och en stor sallad.
Ta bort bort cremé fraichen och flingsaltet och du får Paleo. Ta bort potatisen och du får LCHF. Ät en midre mängd kokt matvete till istället för potatis och du får GI eller LCHQ. Ta bort allt utom ägget och du får ”flygvärdinne-dieten”. Ta bort nästan allt och du får Very Low Calorie Diet. Eller bara ät! 🙂
Go fredag!
Önskar att jag kunde vara lika planerande med matlagning som du! Det där kommer nog bli väldigt gott!
Så planerad är jag inte alltid, men vill man äta någelunda bra mat och har 4 barn gäller det att ligga steget före :)Kram
Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)https://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281
Hej! Vore toppen om du kunde ge ut receptet på Ceasardressingen, har gjort ett par försök men inte lyckats så bra?Tack för en jätteinspirerande blogg!
Recept på den har jag lagt ut en gång tidigare & du hittar det här: https://blogg.aftonbladet.se/trendotraning/2011/10/ceasardressingKram
”Eller ät ALLT och njut!”, heja den kommentaren! 🙂
Hej Anna,Din middag ser hur gott som helst. Hur gör du vitlöksstekt bladspenat du hade till laxen? Har du lust och berätta?Tack.Kram
Inget kostigt alls – bara bladspenat (fryst) som jag fräser med olivolja, pressad vitlök och örtsalt. Gillar nämligen inte när spenat är blaskig & på det här sättet får man bort vätskan & god smak på spenaten.Kram