Snabba söndagspizzan

tortilliapizza3.jpg

Hur får man till en sådär tunn krispig pizzabotten? Jo så här lätt är det – ta ett tortillibröd och lägg på önskad fyllning (jag tog färdig tomatsås Dolmino, strimlad kalkon, banan, curry, basiica och riven mozarella). In i ugnen på 250° i ca 10 minuter tills osten fått fin färg. Servera med sallad.

tortilliapizza4.jpg

Helgen som singelmamma har varit skön men jag har saknat pussar och skratt så det är mysigt att ha alla hemma igen. Och nu blir det ordning på måltiderna också. Jag tycker det är så tråkigt att laga mat till bara mig själv så de senaste dagarna har jag levt på gamla matlådor från frysen, gröt, kesella och yoghurt.

4 Kommentarer
  1. Vilket bra tips! Det ska jag aboslut testa. Bor själv och precis som du säger är de sådär kul att laga mat till sig själv. Försöker ändå skärpa mig men ibland behöver man snabba och enkla varianter:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.