Middagsakuten

laxtortelini1.jpg

Ett paket färsk tortelini ricotta/spenat håller sig läskigt länge i kylen, men om man kopplar bort den (ibland jobbigt) ”kost-medvetna” hjärnhalvan är det perfekt att ha hemma (1 års hållbarhet på färskprodukter = varning). En bit överbliven lax och smulad fetaost över..

laxtortelini2.jpg

Tadaa! Middag på 5 minuter. Sallad + kokt ägg till och magen blev glad idag med.

4 Kommentarer
  1. Gud va gott det ser ut! Bra att se att det är ok att käka pasta ibland också 😉 Är lite förvirrad själv med hur mycket man ska äta av protein, fett och kolhydrater. Försöker just nu skaffa muskler men vill ändå behålla samma fettprocent, vad rekommenderar du? Har hört att t.ex 2 gram protein per kilo är lagom men hur tänker man med kolisar och fett? Tack för en superbra och inspirerande blogg, du är grym! :DStina

    1. Jag tycker det funkar att dra ner lite på kolhydraterna vissa måltider utan att det blir så extremt. Du ska ju ändå ha energi till att orka träna hårt.Drar du ner på kolhydraterna kan du behöva äta lite mer protein & fett för att inte tappa muskler, men ca 2 g/ kg kroppsvikt är en bra riktlinje. Annars är tipset – pröva dig fram! Minska lite på kolhydraterna – blir du trött? Går du ner i vikt? Håller du dig frisk? Orkar träna & är på gott humör? Vad som funkar för dig funkar inte för alla.Flummigt svar, men det är vad jag kan ge dig på några få rader 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.