Matlagning är som roligast när man får improvisera och ta lite av varje man gillar att koka ihop eller blanda i en sallad. För det mesta blir det också bra ihop. Konstigt nog ibland då jag ofta knappt hör vad jag tänker här hemma och till slut inte vet vad som åkt i. Som dagens köttgryta som puttrat sig mör i flera timmar i järngrytan. Inget märkvärdigt men ändå så gott:
- 500 g grytbitar av nötkött (från Jorm – lyllos mig)
- 1 bruk kokosmjölk
- 1 burk champinjoner
- 1 rödlök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk sojasås
- kryddor (paprikakrydda, örtsalt, curry, peppar)
Ser supergott ut!!
Och vad skönt att veta vart köttet kommer ifrån, då smakar det säkert extra gott.
Åh, köttgryta – det är inte mycket som slår det!
Lät riktigt gott!
Spontan- mat är nästan det godaste! =)
Trodde först det var röda äpplen du skivat i!
Visst är det Emelie! Och äpple hade säkert också varit gott i 🙂
Jag tackar för tips och recept, fortsätt gärna med alla inspirationsrecept! Jag har dålig matlust just nu och behöver inspiration/få igång matlusten så imorgon är det denna grytan som ska få puttra hemma hos mig.