Inte konstigt att jag blivit så kräsen med vad jag äter, uppväxt med all gourmétmat som jag är. Kött, fisk, potatis, svamp, bär, ägg och bröd – allt från egna gården här i Jorm. Köpt tunnbröd t.ex. smakar papp i jämförelse med mina föräldrars bakat i vedeldad spis tycker jag. Gott som det är med smör och ost, men går att fylla med det mesta:
Röding, mandelpotatis och gräddsås i en klämma.
Smör, nygrillierad julskinka och senap.
Några favoritpålägg jag hittills haft på mitt tunnbröd under julen. Har du inte tillgång till ”mormorsbröd” (barnens namn på hemgjort tunnbröd) funkar ändå det köpta helt ok till mer matiga fyllningar. T.ex. köttfärs + övriga taco-ingredienser, eller laxrullar med wasabi som ett avbrott till julmaten.


Det förstår jag…! Gott!
Det allra mesta smakar mycket godare om det är hemlagat. 🙂
God fortsättning! Kram M
Det kan jag tänka mig! =)
Hembakat och där det kommer ifrån, brukar oftast smaka mer och bättre!
Galet Gott! =)