När jag ändå hade filodegen framme ur frysen igår fixade jag en improviserad efterrätt. Jag skalade och delade ett äpple i små bitar. Blandade dem med kanel och några klickar honung. Virade in allt i filodeg och in i ugnen på 200° i ca 15 minuter. Resulatet blev frasiga små äppelpajer som vi åt med lite keso (pojkarna har fått dille på keso vilket är perfekt till goda och hälsosamma mellanmål).
Nästa gång ska jag nog skiva lite banan, ha i lite mörk choklad och kanske några hallon. Det går ju att kombinera precis vad som helst som du tycker om. Snabbt, enkelt, frasigt och fasligt gott! 🙂
200g keso, en skvätt fil och 1/2 dl vasslepulver av passande smak och släng in i frysen en kvart.
Sen blir pojkarna HELT sålda! (Jag är iaf)
/kusinen
Kul att du kikar in här Carl & tack för tipset! Måste testas.
Förresten, nästa gång du beställer från Gymgrossisten, gör det via länken på min blogg.. 😉
Kram/Anna