Torsk med soltorkade tomater a´la Sandra

Med en stor sallad, oliver och kokt ägg till blev rätten kanon.

Här är ett recept jag fått av söta Sandra men som jag modifierade lite och tillsatte fetaost. Väldigt gott blev det!

Ingredienser:

  • 1 paket Torsk/sej/hokifilé
  • Broccoli eller bladspenat att lägga runt fisken
  • 1 burk Creme fraiche (jag använde 5 %ig)
  • Ca 8 st Soltorkade tomater
  • 1 Rödlök
  • 1 paket Fetaost (jag använde 10 %ig)
  • Salt & peppar

    Gör så här:

    1. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Sprid ut broccoli/bladspenat runt fisken. Salta och peppra.
    2. Blanda creme fraich, finhackade soltorkade tomater och finhackad rödlök. Sprid blandningen över fisken.
    3. Smula över ett paket fetaost.
    4. In i ugnen på 250° i ca 30 minuter eller tills fisken är vit i köttet och faller isär lätt.
    5. Klart att äta! Gott ihop med blandad sallad, ris, bulgus, kokt potatis eller färsk tortellini ricotta/spenat.
    Inga kommentarer

    Lämna en kommentar

    Din e-postadress kommer inte att publiceras.