Här är ett recept jag fått av söta Sandra men som jag modifierade lite och tillsatte fetaost. Väldigt gott blev det!
Ingredienser:
- 1 paket Torsk/sej/hokifilé
- Broccoli eller bladspenat att lägga runt fisken
- 1 burk Creme fraiche (jag använde 5 %ig)
- Ca 8 st Soltorkade tomater
- 1 Rödlök
- 1 paket Fetaost (jag använde 10 %ig)
- Salt & peppar
Gör så här:
- Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Sprid ut broccoli/bladspenat runt fisken. Salta och peppra.
- Blanda creme fraich, finhackade soltorkade tomater och finhackad rödlök. Sprid blandningen över fisken.
- Smula över ett paket fetaost.
- In i ugnen på 250° i ca 30 minuter eller tills fisken är vit i köttet och faller isär lätt.
- Klart att äta! Gott ihop med blandad sallad, ris, bulgus, kokt potatis eller färsk tortellini ricotta/spenat.