Tortellini med lax

När vi var i Sälen fixade vi maten själva i den lilla mysiga stugan. Lättlagat skulle det vara, och här är en av måltiderna. Snabbt, gott, nyttigt och bra energi för heldagar ute i backen!

Ingrediender:

  • Färsk tortellini med ricotta/spenat
  • Ett paket kallrökt lax
  • Fyra ägg
  • Ca 2 dl keso
  • Salt & peppar

Gör så här:

  1. Koka tortellini och häll av kokvattnet.
  2. Strimla laxen och lägg i pastan.
  3. I med äggen och keson.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med grönsaker och en bit citron.
9 Kommentarer
  1. Visst jobbar du på KTH-hallen? Isf, kommer ni inte ha något spinningkonvent i år? Det brukar väl ligga den här tiden på året vanligtvis, men i år har jag inte hört något.

  2. Mattias – nej tyvärr inte. Jättetråkigt, men det har inte lönat sig. Vi får inte tillräckligt med deltagare & kan inte konkurrera med stora konvent som NIKE.. 🙁

  3. Okej, tack för svaret. Tråkigt att höra, men fullt förståeligt. Du får tacka dina kollegor för åren som gått.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.