Fettisdag

Ät den med hela ansiktet, med sked eller slicka. Upp till var och en..

Undrar hur många bloggare som lägger upp en bild på en fettisdagbulle idag? Ganska många förmodligen och så även jag. Själv är jag inte så förtjust i dessa gräddiga bullar och det beror inte på kalorierna utan själva kombinationen – torr bulle/mandelmassa/grädde. Det enda jag tycker om är mandelmassan och som tur var åt inte barnen den så jag fick två klumpar att festa på.. 😛

4 Kommentarer
  1. Tycker också allra mest om mandelmassan 🙂 Själva bullen är, precis som du skriver, ofta väldigt torr och därför föredrar jag semlor med vääääldigt mycket mandelmassaklet i. Det är också gott att göra en ”hetvägg”, alltså varm mjölk i botten på ett fat så att semlan får suga upp lite mjölk. Så åt jag årets första (och troligtvis enda) semla! 🙂

  2. Jag är nog en av få som inte bloggade om semlor igår. Men det är för att jag inte heller gillar dem. En av få bakverk och sötsaker som jag inte gillar. Men det är ju bra att det finns någon i alla fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.