Matiga rågkrusmackor

ragkrus_mackor.jpg

Dagens lunch fick bli två välfyllda rågkrusar. Osötat, bakat med surdeg och 100% fullkorn är det ett nyttigt alternativ om man inte har tid att baka eget bröd (alltid bra och helt utan tillsatser) eller gillar bröd med hela korn (t.ex. pumpelnickel). Naturell mjukost, en skivad avocado och en kycklingfilé stoppade jag i. Till dem vitaminer i form av körsbärstomater och en persika.

8 Kommentarer
  1. Även jag har ätit brödlunch i dag. Med rostbiff och gurka och ägg.Smaskens!!Och vilket sött kort på Jonna och Junior, de ligger och kramas.

    1. Låter gott det också Clara! :)Tack! De är väldigt söta tillsammans och vill gärna ligga nära varandra. Precis som i magen.

  2. Är så glad när det går bra för det finska surdegsbrödet på den svenska marknaden, haha, är man patriot så är man. ÄR själv uppväxt på just det där brödet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.