
Min favorit till yoghurten, All Bran+, fanns inte här på affären så jag köpte hem Paulúns superflingor med fullkornsdinkel med kanel. Åt dem vid dagens frukost ihop med en burk lättkesella, yoghurt, krossat linfrö och blåbär.
Fakta:
- Inget tillsatt socker.
- 78% fullkorn.
- 18% fiber.
- Innehåll: Dinkelmjöl, dinkelkärnor, vetekli, havrefibrer, majsmjöl, malt, kanel och salt.
Betyg:
- Jag är helnöjd med näringsinnehållet och att det inte är något socker i.
- Smaken var lite tråkig tyckte jag, men så är jag van vid All Bran+ som har lite socker. Påminde om torra pepparkakor utan den söta smaken. Lite träiga, men krispiga.
- Slutbetyg: 3 av 5 hantlar. Relativt högt betyg trots smaken eftersom näringsinnehållet är så bra.

Hej!Om jag har fattat det hela rätt så blandar man kesella med yoghurt för att göra det mer ”proteinit”. Hur mycket av varje ska man ta? Mer yoghurt eller mer kesella? // Nyfiken i en strut 🙂
Hej Mona!Precis! Kesella är väldigt proteinrikt och krämigt och gott tycker jag. Jag brukar ta en hel burk utan att blanda med yoghurt. Den häller jag ovanpå så mycket skålen räcker.Eftersom kesella är så syrligt brukar jag äta den ihop med en banan, bär, sötat proteinpulver eller annat med sötare smak. Smaklig måltid! 🙂
Låter som mycket goda frukostflingor och trevligt med lite variation till yoghurten/filen/kesellan!Verkar som du har det helt underbart på landet! Förstår att du njuter! Din tidiga powerwalk i morse lät väldigt skön! Ha en fortsatt skön dag!