Kesogodis

keso_bar2.jpg

Åt godis till mellanmål efter min morgon-powerwalk idag: Lite proteinpulver (Whey-100, vanilj) blandat med en liten skvätt mjölk(för sötma och vaniljsmak), keso, linfrön, solrosfrön, kanel, en banan, nyplockade jordgubbar, blåbär, gojibär och mandlar.

Det blir mycket keso här i Jorm eftersom det inte finns lättkesella i affärerna. Man kan visseligen be dem beställa hem, väldigt lyxigt, men det är ju inte fel med lite variation på min protein/kalciumkälla 🙂

5 Kommentarer
  1. Jag har förätit mig på keso och nyligen upptäckt hur gott kesella är(efter många ”prova på”-stunder i olika mellisvarianter). Men ibland finns det inget godare än keso! Dock föredrar jag keso i ”salta” mellisar tillsammans med lite makrill eller kyckling. Det är dundergott! :-)Appropå protein så blev jag förvånad häromdagen när jag märkte hur högt proteinhalt det är i MANDLAR!!!! Jättekul att se men oj så förvånande.

    1. Jag föredrar också kesella som är mer krämigt, men man tager vad man haver..Ja mandlar är min favorit i yoghurt, keso, som mellis eller bara när jag är sötsugen. Perfekt att något så gott kan vara så nyttigt! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.