
När jag vill festa till lättkesellan lite och göra den söt som en dessert tar jag i lite sylt. Rör runt så det blir fluffigt och ät, gärna med färska bär/frukt till – lovely!
Favoritsylten är Rhapsodie de Fruit utan tillsatt socker utan sötad med fruktsocker. Den är proppad med bär och frukt (en matsked motsvarar en hel frukt) i väldigt koncentrerad form (kanske för att den är tänkt som marmelad, inte sylt?) varför du inte behöver ta så mycket.
Finns att köpa i de flesta välsorterade matbutikerna, t.ex. Ica, Coop och Vi.
Hej, tack för en bra blogg!!Tänkte höra med dig om du kan rekommendera något bra proteinpulver att ha som tillskott för att få lite mer protein i kosten.Samt hur gör du för att få det till kräm och få den slät??/ Johanna
Jag rekommenderar Gymgrossistens Whey-80 eller Whey-100, märke Star Nutrution. Billigt och bra vassleprotein utan konstigheter, samt smakar gott.Jag rör ut pulvret i lite vatten eller mjölk i taget. Först pyttelite, sen mer & mer till den konsistens jag vill ha det i. Förbereder ofta så det står färdig kräm i kylen inför morgonpromenader mm. Gott ihop med te eller kaffe, tycker i alla fall jag.. 🙂
Hej! När du äter kesella till frukost, tar du en hel burk och rör ihop då?
Ja, jag brukar ta en hel burk, men det måste man ju inte. Det är tillräckligt med protein i en halv, men speciellt nu när jag ammar är jag hungrig jämt samt behöver mer energi.
Tänkte också på det här med kesella. Jag äter turkisk yoghurt varje dag, är inte det ungefär lika bra som kesella? Eller vad tror du? Det är ju framförallt billigare och känns ganska nyttigt tycker jag (kör med den turkiska yoghurten på 3,5 %)
Hej igen.Jag har jobbat lite med att sälja in de marmeladerna på den svenska marknaden. Kan tipsa om att de inte innehåller några tillsatser och är sötade enbart med fruktsocker.alltså, inget konserveringsmedel, inga färgämnen, inta stabiliseringsmedel, inget onödigt alls, världens bästa marmelad m a ojag gillar den med svart körsbär.