Keselladipp med äppelklyftor

kesella_apple.jpg

Kesella uppblandad med lite vaniljsocker (går att ta proteinpulver med vaniljsmak eller vaniljextrakt om man inte vill ha socker), kanel och krossade valnötter – kanongott att dippa äppelklyftor i.

shake.jpg

Jag åt det igår kväll istället för glass för jag hade bestämt mig att inte sockerchocka kroppen. Och har jag bestämt mig för något är jag stenhård. Så medan mannen smaskade Ben & Jerry dippade jag äppelklyftor, dock efter två Shake Mushi med ris (Hampus åt bara lite av riset i sin portion – otur 😉

P.S. Har svårt att begränsa intaget av socker, men låter det vara så vissa lördagar. Äter då så mycket jag vill och undviker sen socker under veckorna. Även vissa helger äter jag ”nyttigt” men lite lyxigare mat istället. ÄR inte och kommer aldrig bli en ”lagom” människa. D.S.

2 Kommentarer
  1. Ja, det där känner jag så väl igen…svårt, snarare hopplöst, att vara ”lagom”…suck. Det skulle kännas mycket lugnare om man kunde ha bättre balans i allt och hålla en lagom nivå på träning, matintag, socker… Socker framför allt – att tro att man ska kunna nöja sig med en rad choklad om det finns en hel kaka…knappast… :-S Förmodligen är det bara att vänja sig vid att man är en allt eller inget typ – jag vet inte…? Någon annan som vet?/Tina

    1. Behöver ju inte alltid vara negativt, eller hur? Men visst är det svårare att leva för oss. Man får helt enkelt försöka lära sig leva med det & hitta en balans av allt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.