
- Avocado – m
- Keso – mm
- Ceasardressing – mmm
- Mozarella som smält under ett täcke av rökt kalkon på kycklingen i ugnen – mmmm
- Soltorkade tomater – mmmmm
- Ugnsrostad paprika och champinjoner – mmmmmm
Tar man sen allt på samma tallrik – smaksensation! Dagens middag blev en extra god kycklingsallad. Tröttnar aldrig på kyckling, speciellt inte med variation av tillbehören.
Annat gott till kyckling som jag inte fick med på dagens tallrik är:
- Fetaost
- Hummos
- Guacemole
- Ugnsgrillad abugine
- Nötter (t.ex. caschew, jordnötter, pinjenötter, en klick jordnötsmör)
- Kokos
- Bacon
- Och mycket mycket mer
Själv följer jag inte LCHF superstrikt, men mår bra av denna typ av kost, så ofta blir det något liknande. Sen äter jag ofta frukt till efterrätt = mindre bra med fruktsocker, men det är ”LCHF på MITT sätt” 😉
Åh, varför ser andras mat alltid godare ut än ens egen?? Hihi! 😉
Så var vi där igen….en massa goda saker KAN inte bli fel tillsammans! 🙂 Ser mumsmums ut! 😀
Precis! 🙂
Det ser ursmarrigt ut och din kommentar ”LHCF på mitt sätt” pinpointar vad det är som gör att jag fallit för din blogg. Att göra vad man mår bra av, att ta olika koncept och individanpassa dem. Jag är icke-praktiserande näringsfysiolog och inte våldsamt förtjust i renlärig LCHF och kan bli rätt trött på att jag ofta möter på försvar och aggressivitet gällande detta kostupplägg men det här gillar jag! Själv borde jag städa bort lite mer kolisar men om jag försöker ta bort allt vad potatis/pasta/matvete heter så mår inte jag bra. Däremot väljer jag alltid fullkorn om jag har möjlighet och helst quinoa och sötpotatis. Mat har blivit så problematiserat, men det du lagat ser bara SÅ GOTT ut. Fråga; om du kör en kvällsfika/snacks, vad blir det då?
Jag hade kunnat äta kyckling 7 dagar i veckan =) Tröttnar aldrig. Det här har jag dock aldrig testat. nästa vecka får det dock bli. Nu när jag är så duktig och gjort matlista för hela veckan hihi (tack för inspiration!)