Samma samma men GOTT

kycklingsallad8.jpg

Dagens middag – väldigt lik mina andra middagar med små varierande inslag. Kokta edamebönor med flingsalt blev dagens lilla lyxiga tillbehör. Sen jag fattade att man inte ska äta skalet är jag helt såld på denna gröna böna. Så gott och enkelt att fixa nyttigt onsdagsgodis!

Salladen bestod av: Isberg, tomat, kycklingfilé, broccoli, pumpakärnor, soltorkade tomater, avocado, keso, vinegrette, ugnsgrillad paprika, champonjoner och aburgine. Tröttnar aldrig.

8 Kommentarer
  1. SÅ söt du är!! Största tacket! :)Och ja, eller hur.. Jag knaprade glatt på skalet som skav i halsen tills jag såg att jag var ensam om det. Pinsamt.Massa kramar och tack!

  2. Edamamebönor är som godis – älskar dem! Och jag håller helt med ang hemmagjord sallad…det GÅR inte att tröttna på och det finns ju tusentals olika kombinationsmöjligheter – love it!

  3. Haha, skönt att höra att man inte var ensam med att bångstyrigt tugga i sig skalet och inte riktigt förstå den rådande edamame-hypen… (: Å andra sidan tog det mig ett lite för långt tag (i tonåren) att inse att man inte skulle äta skalet på mangon som jag glatt tuggade i mig. Det var rätt gott och lättuggat men fick lära mig att det visst inte var så det gick till när min mor låg dubbelvikt på golvet och skrattade åt min blåögdhet (:Ha en fin kväll!

    1. Haha – skönt att höra att vi är fler som missuppfattat :)Ha en bra dag får jag då säga, för nu är det torsdag!

  4. Hej 🙂 Har läst din blogg ett tag nu och kikar in dagligen, du är en stor inspirations källa! Är lite nyfiken å hur du tillagar din kyckling för den ser så grymt god ut 🙂 Tack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.