
Dagens middag: Snabb, lättlagad lax med Abbas färdiga fetaostpesto. Jag hade tänkt testa det länge men inte kommit mig för förrän idag, efter en hel dag vid badet då vi snabbt ville ha mat.

Resultatet blev riktigt bra ihop med färskpotatis, sallad, kokt ägg och en kall sås av matlagningsyoghurt med dill, örtsalt, peppar och rödlök. Men jag tycker ändå ren lax med flingsalt, dill och citron slår detta halvfabrikat.
Tråkigt nog innebär snabba lösningar inom kost oftast ohälsosamma tillsatser som E-ämnen och socker, men jag tycker inte det är någon fara att ”fuska” ibland och det kan vara bra för den som saknar inspiration eller kunskap i köket.
Ibland använder jag mig av Philadelphia ost den fettsnåla och på varje laxportionsbit lägger jag en klick ost och in i ugnen på 180 grader i 20 minuter, så himla gott!Trevlig helg!
Låter kanongott! Bra tips.Trevlig helg!
Måste tipsa om min favoritlag som jag äter hur ofta som helst. Ta en helsida lax, strö på flingsalt, blanda ihop en röra av crème fraîche och vitlök och bre på. In i ugnen och klart! Jag brukar servera med couscous.Tack för en suverän blogg!
Tack för tipset! Låter jättegott.