
Hur får man till en sådär tunn krispig pizzabotten? Jo så här lätt är det – ta ett tortillibröd och lägg på önskad fyllning (jag tog färdig tomatsås Dolmino, strimlad kalkon, banan, curry, basiica och riven mozarella). In i ugnen på 250° i ca 10 minuter tills osten fått fin färg. Servera med sallad.

Helgen som singelmamma har varit skön men jag har saknat pussar och skratt så det är mysigt att ha alla hemma igen. Och nu blir det ordning på måltiderna också. Jag tycker det är så tråkigt att laga mat till bara mig själv så de senaste dagarna har jag levt på gamla matlådor från frysen, gröt, kesella och yoghurt.
Den där varianten (alltså med tortillabröd och dolmiosås) brukar vi också köra när vi vill göra snabbpizza :). Gott och enkelt!
Visst är det smidigt! Godare med egen deg tycker jag, men det här är så enkelt 🙂
Det där såg ju riktigt gott ut och lät enkelt, kommer att testas :). /Jennifer
Vilket bra tips! Det ska jag aboslut testa. Bor själv och precis som du säger är de sådär kul att laga mat till sig själv. Försöker ändå skärpa mig men ibland behöver man snabba och enkla varianter:)