Dum bloggare i blåsväder

Vissa dagar är det helt enkelt motvind. Bokstavligen. Jag skäms lite över morgonens incident men kan ändå inte låta bli att berätta. Eftersom det är ett så dumt och bara något en galen träningsbloggare råkar ut för.

Planen var ett snabbt cykelpass med 8 intervaller och där gick allt rätt. Visst – det stormade och regnade fruktansvärt på Lidingöbron där jag cyklade järnet ena hållet (i motvinden) och blåste lätt tillbaka x 7, men så länge det är ”träning” är jag ok med fulväder. Motvinden gjorde ju bara intervallerna extra effektiva. Efter 7 tänkte jag ta en bloggbild innan jag cyklade hem. Det var då mobilen ramlade..

Resten förstår du nog. Spärra, polisanmäla, kontakta försäkringsbolaget (och skämmas över min dumma story) och totalt handlingsförlamad har jag varit hela dagen. Säkert blåste även några fransar bort så det blev en dyr cykeltur. Tröstade mig med en ny burk mandelsmör och när jag ändå var igång att bränna stålar den dyraste sorten från Reneé Voltaire.

Smaskens på bananknäckemackan. Jag köpte min på Sabis men finns även på Bodystore för 79 kr.

Positivt var i alla fall att jag fick 8 intervaller och totalt 2 mil i sämsta tänkbara väder (om jag har sån oflyt vid Vättern – måste ju klara allt), mandelsmöret är gott, och bloggbilden jag tog blev säkert GRYM! Vill du se – dyk ner strax utanför lilla boden där man kan pumpa däck vid slutet av cykelbron. Kanske jag gör det själv. Måste ju även träna till Vansbrosimningen 😉

9 kommentarer
 1. Stackare! Det där hade verkligen lika gärna kunnat vara jag. Dum bloggare som jag också är!

  Jag lider med dig, men skönt att du har en så positiv inställning. 😉
  Och din bananknäckemacka med mandelsmör ser super smaskig ut.

  Kram på dig!

 2. Nä usch! Hoppas du har en make som agerar hjälte nu.:) Som min gjorde när jag glömt hemma väskan med alla cykelkläder & skor inför Vätternrundan, han körde tillbaka fr Motala till Sthlm direkt för att hämta den åt mig. Ett tips när det blir dags för dig att cykla, kolla så att du har med dig väskan!:)

 3. Åhnej! Jag tappade min iPhone på kullersten för några veckor sedan när jag skulle ut och gå, skärmen sprack totalt 🙁 Kändes så tråkigt!

 4. Men fy vilken otur. Bilden blev säkert toppen så om du kan tänka dig att hoppa i vore det bra för jag tror jag väldigt gärna vill se den där bilden. Usch för regn och blåst men som du säger vem vet vad det blir för väder när det väl är dags för Vättern.

  Den där knäckemackan ser vansinnigt god ut!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras