Rekord och Lidingöloppet MBT

Det roligaste med att börja med en ny sport är att det går så lätt att slå sätta personliga rekord. En helt ny värld öppnar sig av prylar, kläder, kultur, träningsrundor och allt är ”för första gången”. Idag cyklade jag min längsta runda hittills – 7 mil på 3h och 10 minuter. Rekord! Igen 🙂

Fantastikt nöjd och benen var pigga hela vägen med påfyllning av sportdryck efter halva biten. Snabbare hade jag inte klarat i den bitvis hårda vinden där jag verkligen fick kämpa mig framåt. Men som jag brukar tänka när något är jobbigt – ”ännu bättre träning” och det är också en fördel med träningen på en slö citybike om jag sen får tag i en racer.

För att slippa massa stopp vid rödljus körde jag runt Djurgården, Stora Skuggan och ut till Elfvik x 2. Gillar vackra Lidingö och..

..där var jag verkligen inte ensam för tydligen var det Lidingöloppet MBT,  ”Lidingös första MBT-lopp”, just idag. Jag hade tyvärr missat Jessicas inlägg och om jag vetat skulle jag spanat efter henne. Men förhoppningsvis får vi veta hur det gick på bloggen. Heja Jessica! 🙂

13 kommentarer
 1. Det slog mig nu, men vad blev resultatet av din hälsomånad med Sporteopathy? Har du skrivit det i bloggen? Jag är nyfiken. 🙂

 2. Klart att du kan cykla på din men en racer med bl.a. clips och smalare däck skulle underlätta betydligt! Om du kan låna en vore ju super. Gäller att du måste hitta rätt sittställning på den och hinna träna på den (hinna med några långpass).
  /Helena V

  1. Du råkar inte ha en gammal jag kan hyra? Eller om du känner någon annan som kanske har? Måste ju inte vara en värsting.

   Ha en fin dag!

 3. Jag är ingen cykelexpert men min Merida är strl S, jag är 163 cm så den kanske är för liten för dig? du ser ju lång ut. Cyklade Vätternrundan med den 2009, och en kompis lånade den 2010 och hon är ca 170 och den funkade på henne med. Det är en grym känsla att cykla med en riktig racer!

 4. Tyvärr Anna, så behöver jag min racer (ska på träningsläger samma helg som VR går). Hoppas att du hittar ngn annan!!! Lycka till.
  /Helena V

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras