Jorm Runt 2013

Det gick bra vid Jorm Runt igår. Kropp och glädje var med på leken och vårt lag – ”Jormlag med förstärkning” (från Norge), placerade sig som 1a damlag med bästa tid hittills (54:42) och plats nr 7 av samtliga 20 stafettlag. Vårt taktiksnack innan start gav utdelning där jag även fick chans att morsa på duktiga Laila Kveli. Supertrevlig, jordnära tjej liksom hennes man – Jerry Ahrlin, som gått i parallellklass med mig på gymnasiet i Östersund och var med gårdagens vinnarlag. Kul att så många toppidrottare är med vid Jorm Runt och Laila gjorde en fin insats på gyttjiga Jormön, precis som resten av lagdeltagarna på sina sträckor. Att det bara var 2 damlag anmälda förtäljer inte historien.. 😉

Ovan jag och lagarrangör Elin som inledde stafetten med cykling följt av löpning, simning, löpning, rodd och slutligen..

..min spurt in i mål. Vad jag sprang på för tid vet jag inte och det spelar mindre roll. Jag hade kul och njöt av lyxträckan med publik av hejande familj och vänner. Tung start uppför brant backe där benen stockade sig, men sen var det mest utför. Hela tiden med fortsatt maxpuls, blodsmak i munnen och tanken: ”Jag ÄLSKAR att tävla! Synd bara att det ska vara så förbannat JOBBIGT..”

6 nöjda och glada tjejer..

..och 5 nöjda och glada kusiner (medräknat Jonna ej på bild ovan). Alla mina 4 barn + syrrans Olivia var med i ”Mini Jorm Runt” där Hugo placerade sig som stolt 2a. Men alla fick lika pris så det ingen som misströstade. Jonna och Junior tävlade för 1a gången i sina 2-åriga liv och var skeptiska till vissa hinder och publiken men tog sig i mål med lite bärhjälp ibland. Framtidens Jorm Runtare! 🙂

Senare fortsatte festen med 3-rätters på bylokalen Jormstugan för hela familjen. Senare vankades det även dans, men för egen del fick det räcka med mat och barnens lilla ”dans” i korridorerna och ösregnet utanför. Sen hem och söva ner samtliga trötta tävlingsdeltagare (inkl. mig själv).

10 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras