Träningsglädje i Humlegården

gotw_jag_milla

Att starta en dag med träning och sol är fint. Att göra det tillsammans med många andra som har samma smak är fantastiskt. Jag var hög på energin deltagarna bjöd på vid gårdagens Get Out to Workout. Första gången vi arrangerade ett event för så många som 50 personer är det lite nervöst och svårt att veta vad som funkar och inte, men Milla och jag är väldigt nöjda med premiären för vår utomhusträningspass. För – på efterfrågan, blir det garanterat fler gånger.

gotw_sponsorer

Vi är varma i Reebok-kläderna och vet hur vi kan strukturera allt ännu bättre, men gårdagens uppbackning från sponsorer blir svårslagen. ReebokGoCoco löpstrumporClas OhlsonPierre RobertVitamin WellHelhetshälsaBirk BjörkvattenVitalinea PRONiveaResorb Sport och Catrin Berg – oberoende återförsäljare av Forever Living Produkts, bidrog till en jättefin goodiebag, träningsredskap till passet och priset till utlottning. Utöver detta lottade jag och Milla själva ut presentkort på PT+ -träning.

gotw_millavisar

Och så tränade vi lite förstås. Vi började med att visa de 10 stationerna – samtliga med olika varianter av svårighetsgrad för att passa alla. Sen uppvärmning med rörlighetsövningar och djupa knäböj innan två varv med bl.a. axeldrag till bröstet med Recistance Tube som Milla visar ovan…

gotw_runLöpning med Parachute i Humelgårdens allé.

gotw_trxRodd med TRX.

gotw_burpeeBurpees.

gotw_armhArmhävningar och dips mot bänk.

gotw_knabgummibKnäböj + spark åt sidan med gummiband.

gotw_plankaPlankan/mountainclimber.

gotw_hopprepKlassiskt hopprep.

gotw_utfallUtfall med tricepspress.

gotw_springUtöver stationerna 2 oväntade överraskningsmoment med 10 upphopp och rusch till en staty för high five.

DSC_4176Avslutningsvis rundade vi av med lite rörlighetsträning med yogastil + stretch.

Stort tack till alla som kom, sponsorer och min grymma kompanjon Milla. Underbar energi!

gotw_jjj⅔ av familjen var med och hjälpte till att bära/provsmaka sortimentet i goodiebagen. Vitalinea PRO Persika fick många tummar upp av Jonna och Junior, samt Hugo som testat den hemma.

Är du/ditt företag/kompisgäng/möhippa etc. intresserade av ett liknande men skräddarsytt koncept? Jag och Milla fixar allt åt er. Jag layout av banners/flyers/presentkort, musik, vi sätter ihop våra bästa övningar/löpträning med inspiration och upplägg/yogapass, vi håller föreläsningar, t.ex. om att få tid att träna, gravidträning eller hälsa i fokus. Boka oss genom att maila [email protected] eller [email protected]

22 kommentarer
 1. Hej,
  STORT tack för igår.
  Jag hade en otrolig rolig fm 🙂
  Och det var väldigt roligt att äntligen få träffa dig, Anna, efter att ha fått följa din blogg genom åren.
  Jisses, vad roligt (och jobbigt) det var att springa med parachute! (En liten fundering; har du möjlighet att maila mig bilden där jag springer med just parachute?)
  Önskar dig en fin söndag!

  1. Tack själv för att du kom Elin! Verkligen kul, och jag hade gärna pratat mer med er deltagare, men det var fullt upp 🙂

   Absolut! Jag mailar bilden.
   Kram & välkommen tillbaka nästa gång vi kör.

 2. Hej Anna! Vad ska jag göra om det bara känns i anklarna när jag kör lårcurlmaskin? det är en ny del i mitt program och än så länge känner jag ingenting i baksida lår och rumpa där det borde ta eller hur? Är min teknik fel eller vad tror du? Tack för svar o grym blogg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras