Hum hum happy health i Humlegården – bilder från Get OUT Stadium

Anna Lissjanis - uppvärmning
I nedre änden av parken skymtar en löpgrupp. Bakom oss springer lekande barn, hudägare vandrar runt med sina djur och nedanför lekplatsen förbereder jag och Milla vårt event Get OUT Stadium. Hela Humlegården är som en grön må-bra-oas för alla åldrar och intressen mitt i stan.
Nu hade jag och Milla med oss egna redskap + att Abilica levererade viktväst, ryggstretchkuddar, medicinbollar och gummiband. Vi var alltså ordentligt kittade, men det ska även byggas ett utomhusgym i parken framöver. Ett tips för dig som inte har gymkort eller helt enkelt vill varva inomhusträning med att köra ute nära Stockholm city.
Anna Lissjanis och Milla Åkerlund
Get OUT to workOUT-passet är väl inarbetat för oss och går på rutin att ställa i ordning, något som gör det hela ännu roligare. Vi kan ge mer uppmärksamhet till deltagarna istället för praktiska detaljer. Även samarbetet med vår huvudsponsor Stadium förenklade. De klädde upp oss i snygga outfits från SOC och bidrog till största delen av goodiebagen.
Visst är vindjackorna med bladmönster läckra? De passade så fint till naturen och till Stadiums röda gymbags.

Junior och Jonna hade varit hemma med mig under dagen eftersom förskolan var stängd för studiedag. De hjälpte också till att packa gympåsarna fulla och med att provsmaka den ekologisk, fairtrade-märkta bubbeldrycken Crush. En fräsch och god nyhet från Smiling med enbart naturliga ingredienser.

Sen droppade de närmare 50 deltagarna in och fyllde parken med sin energi. Så roligt att återse flera deltagare från tidigare event, vänner och bekanta.

Efter en kort presentation av Stadium-tjejerna, mig och Milla drog vi igång med uppvärmning, att visa stationerna och träna. Då och då blåste Milla av för en prestationsfri tävling med glädjeskutt, high five med en staty och annat kul. Priser flög i luften och stämningen var precis så där hög som vi önskat oss.

Deltagarna fick ett ordentligt träningspass i form av stationer med växelvis puls och styrka. Här motståndslöpning där de närmast två tjejerna är vänner från Junior och Jonnas förskola.

De fick göra burpees och plankan i olika varianter. Här syster Mia som körde med raka armar..

..och Annika som fått sitt 4e barn för 6 månader sen gjorde knälyft. Lilleman sov så skönt i vagnen under hela passet.

En station var hopprep. Här mina f.d. kollegor från KTH-Hallen + syster yster igen.

Russian twist med medicinbollar från Abilica. Främst som du ser Susanne, en av våra deltagare vid Salming Runclub powered by SportHälsa och Therese – en av SportHälsas grymma bloggare.

Karin och Sofie pustar ut mellan intervallerna med knäböj.

Linda visar snygga roddar med TRX.

Abilica såg även till att axlarna fick sitt med tunga gummiband. Linda kämpar…

Parkbänkar – perfekta för armhävningar och dips.

Svett, skratt, kramar och prisregn i en härlig blandning.
Som vanligt svävade jag på moln efter eventet, full av post eventendorfiner och kärlek. Jag kan inte tjata tillräckligt om hur glad jag är över min vänskap och samarbete med Milla. Att ta vår idé till ännu fler vänner, sprida träningsglädje och energi!
TACK till dig som var med och bjöd på power! Tack till Stadium som gjorde det hela möjligt, till Abilica som bidrog med redskap, till SportHälsaLumeneHelhetshälsaPukka och Smiling som bidrog till goodiebagen. Tack till mina små assistenter såklart och fina Terese som kom förbi och sa hej. Så roligt. Jag längtar redan till nästa träningsfest ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras