Följ med mig på 3 inspirerande träningsevent 2020

Att boka in saker att se fram emot i träningskalendern…

För den tävlingsinstresserade – ett lopp? För äventyraren – en spännande resa till ny plats med aktiviteter? För dig som vill nätverka och prova nya träningsformer – ett inspirerande träningsevent? Eller en kombination? Har du hunnit planera in något kul inför 2020?

Jag är själv med som arrangör och får därför in en hel del automatiskt. Förra året hade jag även Nattvasan att se fram emot, men just nu är det mer fokus på happenings med rollen som instruktör. Minst lika roligt, speciellt att få möta alla likasinnade deltagare. Kanske dig?

Här hittar du 3 inspirerande träningsevent inför vårt kommande år. Hoppas vi ses vid något av dessa.

3 inspirerande träningsevent 2020

1. Workout Åre 22-24 maj

Workout Åre är ett av Sveriges absolut främsta träningsevent som under mer än 10 år skapat magi i vårig fjällmiljö. Workout Åre är ett träningsevent som ger sina deltagare inspiration och som skapar en träningsglädje och motivation att ta med sig hem i vardagen. Med eventets huvudarena placerat mitt i Åredalen, vid Åreskutans fot och med Åre strand i direkt anslutning, skapas unika möjligheter och förutsättningar för att skapa en mångfald i olika träningsarenor.

Jag har varit med som deltagare i många, många år och 2019 som instruktör + lite jobb som arrangör. En summering med massor av bilder från eventet hittar du här och till våren har jag äran att leda pass igen. Även den här gången “Morgonrutin 30” som du ser på bilderna ovan. En halvtimme för att väcka kroppen, växla mellan mjuk yoga och enkel, effektiv styrketräning med kroppsvikt och gummiband.

En nyhet för 2020 är även Sweaty Business Talks 22 maj  – en hel dag med nyheter, kunskap och innovation inom träningsbranschen. Mer om dagarna, instruktörer, pass och föreläsningar dyker upp successivt på Workout Åres hemsida, Facebooksida och Instagram.

2. Frisk och stark familj på Sunwing Makrigialos Beach på Kreta 11-18 juni

Frisk och Stark Familj är ett koncept som bygger på rörelseglädje för både barn och vuxna – ofta tillsammans. Barn älskar att vara med och göra samma som vuxna. Det bygger gemenskap och är en viktig grund för hälsa i framtiden. Öka semesterns njutning med rolig träning, både tillsammans med era barn och var för sig. Träffa likasinnade familjer som värdesätter sin hälsa samtidigt som ni njuter av sol, bad och ledig tid med god mat och avkoppling.

 • När: 11-18 juni
 • Var: Sunwing Makrigialos Beach
 • Pris: från 10.550:-vuxen, 4105:- barn (3-11 år), 5215:- ungdom (12-18 år)
 • Res från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
 • Vad: Aktiviteter för hela familjen på ett av Greklands bästa familjehotell

I priset ingår:

 • Klimatkompenserad flygresa
 • Del i lägenhet
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Bagage
 • Veckoprogram

Möjliga tillval

 • Frukost
 • Sunwing Inclusive
 • Sunwing All Inclusive

Veckan kommer bl.a. att innehålla mini- och maxifys, bollspel, yoga för barn och vuxna och en familjevandring. Vi kommer också anordna roliga workshops, en där vi gör nyttigt lördagsgodis och även en som vi kallar Big & Small 6. Här går vi igenom och tränar våra naturliga (och många gånger bortglömda) grundrörelser.

Denna resa passar både för den som redan är aktiv eller den som vill bli det. Det är inga åldersgränser på passen, utan all aktivitet anpassas utifrån barnens ålder. 

Anna Lissjanis & Milla Åkerlund

Instruktörer är jag och Milla, här med en bild från vår första utlandsresa med eventet 2015. Nu är vi så glada och stolta att få ta det vidare till nya destinationer med Sunwing.

Läs mer om resan till Makrigialos Beach på Kreta här.

3. Frisk och stark familj i somrigt Åre 4-7 augusti

Precis som under 2019 erbjuder vi vuxna och barn några härliga dagars rörelseglädje vid Holiday Club Åre under 2020. Paketet finns inte uppe på Holiday Club Åres hemsida än, men jag säger till när. Spara datumet så länge och spana in bilderna från midsommarhelgen och höstlovet. Innehållet kommer se liknande ut till sommaren, eventuellt med vissa ändringar.

Underbart att ha dessa inspirerande träningsevent att se fram emot. Hoppas vi ses vid något av dem! ♥/A

Views All Time
Views All Time
17
Views Today
Views Today
1
2 kommentarer
 1. Såg din resa till Kreta 😍med #friskochstarkfamilj Wow!!
  Det vore ju underbart att få åka med familjen.
  Så…du ska inte ha någon utlottning på den tillsammans med Ving och Milla?? 😉

  1. Hej Sofi! Ja, det blir fantastiskt. Tyvärr har vi inte möjlighet till någon sådan tävling dock, eftersom dessa resor brukar bli fullbokade. Hoppas ni har möjlighet att åka ändå! 🙂
   Kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras