Boka en härlig resa med Frisk och Stark Familj till Sunwing Makrigialos Beach 11-18 juni

”Ibland måste du resa bort för att hitta hem”

Ett ordspråk där jag tolkar ”hem” som en plats där du kan vara den du faktiskt ÄR. Du känner säkert igen att utan tunga lager av press, stress och trötthet kommer ditt sanna sköna jag fram? Och det gäller även barnen. Att efter en tid med mer vila, mat och tid med människor vi tycker om – gärna under solen – kommer energin. Nya upplevelser och uppfräschade miljöombyte skapar mer rörelseglädje!

Att åka på en arrangerad träningsresa där hela familjen serveras roliga träningspass ger ännu mer mental avkoppling eftersom du inte behöver dra igång aktiviteterna själv, därmed mer tid och energi för varandra. Det är syftet med mitt och Millas koncept Frisk och Stark Familj, näst ut på Sunwing Makrigialos Beach på Kreta 11-18 juni. Vi tar hand om både vuxna och barn så att ni kan få en så skön resa som möjligt, där rörelse förhöjer njutningen ännu mer och ger verktyg att ta med sig hem.

Frisk och Stark Familj är ett koncept som bygger på rörelseglädje för både barn och vuxna – ofta tillsammans. Barn älskar att vara med och göra samma saker som sina förebilder, oss vuxna. Det bygger gemenskap och är en viktig grund för hälsa i framtiden. Öka semesterns njutning med rolig träning, både tillsammans med era barn och var för sig. Träffa likasinnade familjer som värdesätter sin hälsa samtidigt som ni njuter av sol, bad och ledig tid med god mat och avkoppling.

Frisk och Stark Familj på Sunwing Makrigialos Beach på Kreta 11-18 juni

 • När: 11-18 juni
 • Var: Sunwing Makrigialos Beach
 • Pris: från 10.550:-vuxen, 4105:- barn (3-11 år), 5215:- ungdom (12-18 år)
 • Res från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
 • Vad: Aktiviteter för hela familjen på ett av Greklands bästa familjehotell

I priset ingår:

 • Klimatkompenserad flygresa
 • Del i lägenhet
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Bagage
 • Veckoprogram

Möjliga tillval

 • Frukost
 • Sunwing Inclusive
 • Sunwing All Inclusive

Veckan kommer bl.a. att innehålla mini- och maxifys, bollspel, yoga för barn och vuxna och en familjevandring. Vi kommer också anordna roliga workshops, en där vi gör nyttigt lördagsgodis och även en som vi kallar Big & Small 6. Här går vi igenom och tränar våra naturliga (och många gånger bortglömda) grundrörelser.

Denna resa passar både dig som redan är aktiv eller dig som vill bli. Det är inga åldersgränser på passen och alla aktiviteter anpassas efter deltagarnas ålder och erfarenhet. 

Anna Lissjanis & Milla Åkerlund

Instruktörer är jag och Milla, här med en bild från vår första utlandsresa med eventet 2015. Nu är vi så glada och stolta att få ta det vidare och möta stora och små livsnjutare på Kreta via Sunwing. Kanske dig och din familj?

Mer om Sunwing Makrigialos Beach på Kreta

Sunwing Makrigialos Beach är vackert belägen vid en av Medelhavets och Kretas bästa sandstränder. Här är det långgrunt och vattnet är alldeles turkosblått.

Förutom Frisk och Stark Familj ordnas massor av andra barnaktiviteter – allt från öppet hus, skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Lollo & Bernie’s Mini Stars och vattenlekar.

Resortens stolthet är annars poolområdet. Här hittar du en solskyddad babypool för de allra minsta, Lollo & Bernie’s pool för de lite större, fun pool för alla med barnasinnet i behåll, jacuzzi för dig som vill koppla av och den härliga, stora poolen för alla som vill simma omkring eller ägna sig åt vattensporter.

Vill du utöka träningen kan du välja mellan allt från utomhusschack och minigolf, multisportbana och gruppträningspass i en stor, luftig träningslokal. I resortets Fitnesscenter finns ett varierat träningsutbud för alla smaker och i poolen kan du delta i olika vattensporter eller vår populära Vattengymnastik. Det finns också tennisplan och i närområdet har du möjlighet att ge dig ut på mer eller mindre strapatsrika vandringsturer.

På Sunwing Makrigialos Beach lagar duktiga kockar mat för alla smaker. Barn under 12 år äter alltid utan kostnad från barnbuffén, i sällskap med betalande vuxen.

Tänk att ses här för svettiga träningspass, bad, chill under parasoller och mycket mycket mer. Läs mer om resan till Makrigialos Beach på Kreta här.

HOPPAS verkligen att vi ses. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras