Final av festveckan

kb_mythos

Söndag morgon och sista dagen med Frisk & Stark Familj på Mythos Beach Resort. Klockan 2 i natt lyfter planet mot Stockholm, galen tid men lätt att ta efter en oförskämt bra vecka. Att träffa så många familjer som verkligen satsar på att må bra och själva få en välbehövlig paus från höstruschen, full av träningsfest. Vid våra Frisk & Stark Familj-pass, Apollos egna och från tidig morgon till sent på kvällen vid bollplaner, bassängen, löpandes, i gymmet m.m. – ofta barn och vuxna tillsammans.

Just det vi upplevt hela veckan här på Mythos Beach är precis min och Millas vision med Frisk & Stark Familj. Barn älskar ju att vara med och göra samma som vuxna, det bygger gemenskap i familjen, är en viktig grund för hälsa i framtiden för våra små och i sin tur deras familjer. Dessutom förhöjer rörelse njutningen på allt annat under semestern och även om det är svårare att leva på samma sätt i vardagen som här, hoppas jag att alla får med sig ny energi och inspiration till det ”verkliga” livet där hemma.

Här en sammanfattning i bild från våra olika pass under veckan:

minifys_mythos

Minifys med Jonas. Ett mycket populärt pass även för föräldrar som ville vara med och som hölls två gånger under veckan.

lop_mythos

Backintervaller löpning, ett pass med mig och ett med Milla. Bra löpstigar var det ont om men backar behövde vi inte leta länge efter.

choklbollbak_mythos

Workshop där barnen fick göra chokladbollar av hälsosamma ingredienser. Gott och roligt att göra eget lördagsgodis tyckte barnen, godis som mättar och ger långvarig energi både till vardags och fest. Bra balans till veckans stora lass av glass. Receptet fick alla med sig och här igen för den som önskar:

Ingredienser:

  • Ca 100 g valfria nötter eller mandlar
  • Ca 100 g torkade urkärnade dadlar
  • 2-3 msk vatten eller kallt kaffe (till lagom konsistens)
  • Ca 2 msk kokosolja
  • 2 msk kakaopulver
  • Kokosflingor att rulla bollarna i

Gör så här:

  1. Mixa ordentligt och rulla till små bollar.
  2. Rulla i kokosflingor.
  3. Låt gärna stå i kylen i ett par timmar innan servering.
  4. Ät och njut!

big6_mythos

Big6 med Jonas – träning av kroppens 6 grundrörelser gå, böja, pressa, fälla, rotera, dra. Tänkt för vuxna då tunga kettlebells var inblandade, men flera barn hakade på och med koll så att ingen fick dem på sig – inget problem.

barnyoga_mythos

Barnyoga med Milla vid stranden. Det passet ska Milla lägga upp på coachmilla.com i två delar och första delens av yogaövningarna hittar du här.

hamp_fotb_mythos

Bollspel med barnen som både Jonas och Millas man Anders höll flera gånger i veckan. Poppis hos mina egna storbarn och flera andra bolltokiga killar som ofta stannade kvar och spelade långt efter passet var slut.

stafett_mythos

Stafett för barn och barnsliga vuxna. Jag och Milla riggade en bana med hinder, andra tokigheter som att springa med ”dumstrut” och alla fick pris.

getoutfam_myth1

Föreläsningen ”Total hälsa för familjen” med mig och Milla (ej någon bild därifrån) och strax vår avslutande final – Get OUT to workOUT Family. Ett perfekt sätt att knyta ihop säcken med vårt ”hjärtepass” och sen kan vi vara fantastiskt nöjda.

Med värme och lycka in i själen vill jag tacka alla fantastiska deltagare vid våra pass samt Apollo för en kanonvecka på Mythos Beach Resort. Det här gör vi gärna om!

millajag_highfive

Men inte minst – tack till min kompanjon Milla. Du ger mig så mycket glädje, kloka råd och är min kompletterande halva i det jobb vi gör ihop. Tillsammans bästa team och den här veckan dessutom ihop med våra familjer. De får vi också tacka, speciellt våra män som också levererat stort. En superhärlig vecka jag kommer leva på hela vintern ♥

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras