Bildbomb från Get OUT to workOUT Family

Anna Lissjanis & Milla Åkerlund

Tre gånger den här veckan håller jag och Milla vårt ”Get OUT to WorkOUT Family”-pass – ett koncept vi vidareutvecklat från vårt första event tillsammans för vuxna i Humlegården. Passet betyder därför extra mycket för oss eftersom det var där vår vänskap och vårt samarbete började.

getoutfam_myth3

Även här på Mythos Beach blev det uppskattat. Lekplatsen fylldes av vuxna och barn första passet och på söndag blir det vår avslutande final. Som jag nämnde tidigare – det här är det absolut roligaste pass jag någonsin instruerat och som representerar Frisk & Stark Familj´s tema perfekt. Just att samla så mycket gemenskap, stolthet och rörelseglädje bland vuxna och barn på samma gång. Här i en bildbomb:

getoutfam_myth6getoutfam_myth4

getoutfam_myth5

getoutfam_myth9

getoutfam_myth1 getoutfam_myth2getoutfam_myth8 getoutfam_myth7getoutfam_myth10Hjärtat tar ett extra skutt när jag tänker på att passet var starten på något som tagit mig, Milla och våra familjer ända hit. Ett bevis på att det alltid lönar sig att våga satsa på och dela med sig av sin passion och kunskap, samarbeta, drömma och kämpa hårt.

2 kommentarer
  1. Ser UNDERBART ut! Sådana där bilder som får mig att önska att jag hade mindre barn, för jag tror att det kan bli lite svårt att få med sig sin tjugoåring…?

    Det är toppen att grundlägga vanan att träna tillsammans och jag tycker att vi pratar alldeles för lite om vikten av det. Jag tränar fortfarande mycket tillsammans med min 20-åring. Alltid när vi reser och minst någon gång i veckan hemma. Det är ju ett så himla bra sätt att umgås!

    Så det är bara att gratulera alla som var med!!!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras