Summerande bildbomb rörelseglädje från Frisk och stark familj i Åre

frisk och stark familj Anna Lissjanis åre

Så är det över för den här gången.

Premiären för Frisk och stark familj i Åre på Holiday Club, med massor av rörelseglädje och naturkraft på in-kontot. Som vanligt har jag levt i eventbubblan ett par dagar, vilket även hör till det intensiva familjelivet, men nu har jag landat och vill visa dig allt vi upplevt.

Summerande bildbomb rörelseglädje från Frisk och stark familj i Åre

frisk och stark familj yoga åre

Familjeyoga

Både fredag- och lördag morgon ledde jag yoga för alla åldrar. Ja, inte bara jag, ena dagen fick jag hjälp av Valle med uppvärmningen. SkiStar-maskoten som du kanske känner igen?

Varje gång barn är med vid yoga slår det mig att det här är en perfekt rörelseform för våra små. Att locka fram den riktiga solen med solhälsningar, leka krigare på jakt i buskarna, guppa som båtar på Åresjön, vaja som trädet utanför fönstret och inte minst – leka med fötterna som bäbisar. En mysig mjukstart tillsammans under dagarna här.

frisk och stark familj Anna Lissjanis yoga årefrisk och stark familj yoga Anna Lissjanis årefrisk och stark familj yoga Anna Lissjanis årefrisk och stark familj yoga Jonna Lissjanis årefrisk och stark familj Anna Lissjanis yoga årefrisk och stark familj yoga

Hike till Nalleklippan

Vädret har växlat som sig bör här i fjällvärlden, men utomhusnjut i den storslagna naturen hör till oavsett. Vi vandrade upp längs trollstigen och vidare mot Nalleklippan, guidade av härliga Therese.

Upp, upp, upp. Med nya vänner, troll, gnäll, nyckelpigor, skratt, lera och vackraste midsommaräng på vägen. Choklad, nöjdhet och magisk utsikt på toppen. Sen ner, ner, ner. ”Som livet är mest” skrev jag på Instagram och visst stämmer liknelsen?

frisk och stark familj hikefrisk och stark familj hikefrisk och stark familj hike årefrisk och stark familj åre hike Anna Lissjanisfrisk och stark familj hike åre

Big & Small 6

Som står för att stora och små tränar 6 av kroppens grundrörelser ihop. Jonas gjorde succé med olika redskap sponsrade av Abilica och det var en fröjd att se alla kämpa tillsammans.

frisk och stark familj big 6 Jonas Lissjanis

Gång, drag, pressar, böja, fälla, rotera – precis som vi rör oss i vardagen!

frisk och stark familj big 6frisk och stark familj big 6frisk och stark familj big 6frisk och stark familj big 6 kbfrisk och stark familj Anna Lissjanis big 6frisk och stark familjfrisk och stark familj Anna Lissjanis jonnafrisk och stark familj jonna Lissjanis

Bollspel

Samtidigt som ett gäng körde Big & Small 6 med Jonas spelade andra fotboll. Vi hade turen att Holiday Club byggt upp ett aktivitetsrum samtidigt som Frisk och stark familj, där vi kunde hålla till för båda passen. Perfekt eftersom det kom störstskurar precis när vi skulle dra igång och dit har barnen även sprungit titt som tätt under hela helgen. Kanon när vi vuxna velat sitta kvar längre och prata under måltiderna.

frisk och stark familj fotboll
Get out to workout family

Passet som inledde Frisk och stark familj i Åre, vilket du kan se i sin helhet här. Utöver det du sett bild på har familjerna kunnat gå på skattjakt i den stora hotellbyggnaden, bada, hyra kajaker, SUP-brädor, åka på traditionellt midsommarfirande, samt egna upptäcktsfärder. Vi har medvetet valt ett luftigt schema eftersom det finns såpass mycket annat att göra här. Och att ”bara vara” är också uppskattat av den som har fullt upp i vanliga fall.

frisk och stark familjfrisk och stark familj Anna Lissjanis Milla Åkerlund

Summa summarum är jag och Milla väldigt nöjda och tacksamma över helgen. Det är verkligen en ära att få resa runt med vårt koncept och så små frön av gemenskap och rörelseglädje hos alla deltagarna. Något jag länge brunnit för, men känner extra starkt för just nu med tanke på att jag även gör det för Terese. Jag vet att hon älskar det här! ♥

Stort tack till alla fantastiska familjer som var med och delade sin energi med oss. Tack till Abilica för smarta redskap, Holiday Club Åre för lyxigt och barnvänligt boende, restaurang Grow och Åre i sig själv. Tack till min kära vän och eventpartner Milla och min egen familj förstås. Och du som blir sugen på att vara med kommer vi tillbaka hit till höstlovet. Mer information om höstlovsfirande med Frisk och stark familj hittar du här. Varmt välkommen! /A

7 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras