Följ med mig till Åre – 3 nyheter

”När inget är klart är allt möjligt…”

..lyder ett känt citat. Jag gillar känslan det ger mig, att hålla dörrarna öppna för det som ger en glöd och fjärilar i magen. Och det gör nyheterna jag äntligen kan berätta för dig om. Det har varit under bearbetning länge, men först nu finns information och bokningsmöjligheter, varför jag väntat tills nu.

2019 är året då jag smyger mig närmare mitt käraste Jämtland – och jag hoppas du vill följa med, både digitalt och IRL! Så här är det:

Workout Åre bilder - annalissjanis.se

1. Träningspass och jobb bakom kulisserna på Workout Åre 24-26 maj

Mitt företag har gått in som delägare i Workout Åre tillsammans med Peter Boije och Brian van den Brink, eventet med slogan ”ett event utöver det vanliga”, vilket verkligen stämmer. Mitt hjärta har alltid klappat hårt för det här eventet i Jämtland, ända sen 2010 då jag var med för första gången. Och att nu få vara med och skapa eventet känns fantastiskt. I år har jag haft massa annat att avsluta och därför är det Peter och Brian som gjort ett kanonjobb med att sätta ihop bitarna, men framöver hoppas jag kunna jobba mer med detta.

24-26 maj hoppas jag vi ses på Sveriges häftigaste träningshelg, i ännu häftigare miljö! Skynda boka, för på bara några dagar har vi fått in 450 bokade och det är bara 100 platser kvar. Schemat hittar du här, där jag leder följande pass lördag- och söndag morgon samt söndag eftermiddag:

Morgonrutin 30 – för en mjuk och kraftfull start på dagen. Ett lugnt och inkännande kombinationspass på 30 minuter, där vi växlar mellan mjukgörande yoga och powerkänslor från kroppsegen styrketräning. En skön och hållbar rutin att ta med dig hem!”*

Löpning – Mudmania. Backintervaller med kraft från fjällnatur men Anna Lissjanis och Brian van den Brink. En kortare trailtur där vi värmer upp med lugn jogg uppför fjället och ger järnet i en backe längs vägen. Alla jobbar på sin egen nivå med pepp från varandra. Räkna med leriga skor, hög puls, endorfiner och vackra vyer.”

*Uppdatering! Passet är redan fullbokade både lördag och söndag morgon, men ibland ändrar folk sina bokningar så att du kan få plats. Annars hoppas jag vi ses på andra klasser under eventet.

Det ska bli fantastiskt att vara med som instruktör för 1a gången! Och för en inblick i hur det sett ut som deltagare vid Workout Åre tidigare år, kika här:

2. Tillsammans med samma killar som driver Workout Åre, Peter Boije och Brian van den Brink, har mitt företag blivit delägare i Sweaty Business.

Sweaty Business är Sveriges ledande nyhetsplattform för personer och organisationer i träningsbranschen, grundat av Brian. Det består av en webbsida, sociala mediekanaler och en podcast. Precis som Workout Åre är det här samarbetet helt nytt och inget jag jobbat med hittills, men ser fram emot att göra mer framöver.

3. Frisk och Stark Familj kommer till Åre midsommarhelgen, 20-22 juni

Nu kan du och din familj fira en midsommar full av rörelseglädje, lyxigt familjärt boende på Holiday Club och traditioner i magisk fjällmiljö. Frisk och Stark Familj är ett event som bygger på rörelseglädje för både barn och vuxna – ofta tillsammans. Barn älskar att vara med och göra samma som vuxna. Det bygger gemenskap och är en viktig grund för hälsa i framtiden. Dessutom förhöjer rörelse njutningen på allt annat under semestern. Via Frisk och Stark Familj får alla med sig ny energi och inspiration till ett härligare liv där hemma.

Ta del av rolig träning, både tillsammans med era barn och var för sig, träffa likasinnade familjer som värdesätter sin hälsa, njut av Åres vackra miljö, ät gott, bada och koppla av. Läs mer helgen och spana in schemat här.

Samarbetet med Apollo är över för nu, men jag och Milla är oerhört glada att få fortsätta med vårt koncept i en möjligen ännu härligare miljö. Holiday Club är optimalt med sitt äventyrsbad, lekplats med utsikt över sjön, fantastisk mat på restaurang Grow och fjällens äventyr. Efterfrågan på Frisk och Stark Familj i Sverige har varit stor, så jag är glad att kunna säga – ja, det kommer. På en plats jag älskar att få visa dig! ♥

KRAM! /A

6 kommentarer
 1. Men guuu så roligt för dig Anna! Mycket spännande!
  Jag hade gärna åkt på Workout Åre i maj, men jag har en son som tar studenten så jag behövs hemma med all planering inför den stora dagen 😉

  1. Ja Jennifer, det känns jätteroligt! 🙂
   Förstår att det är mycket kring det. STORT med studenten!!
   KRAM!

 2. Så kul att du gör detta!
  Hoppas på en resa med Frisk och stark på höstlovet som vi ”pratade” om på Insta! Vore grymt roligt!

 3. Det blir mitt tredje år på workout Åre. På lördagen är jag bokad på ditt löppass mudmania. Söndagen startar jag med ditt pass, det blir en skön start på dagen.

  1. Var roligt att höra Kicki! Jag har själv också varit med som deltagare flera år och älskar stämningen. Ser fram emot att leda pass själv den här gången och blir glad att du ska vara med. Då ses vi i Åre – KUL! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras