Fira midsommar med Frisk och Stark Familj på Holiday Club Åre

Bukett på midsommar /Anna Lissjanis

Från påsk är steget inte långt till midsommar!

Jamen faktiskt. Du vet ju hur snabbt det går. Vips så är det dags att plocka fram sillen igen och byta riset mot en blomsterstång. Men ingen panik, för jag har redan planerat festen. Du och din familj, eller någon annans barn, tar er till Holiday Club i Åre så fixar jag och Milla lekar, dans kring stången, träningspass, utflykter, bad och annat kul för olika åldrar.

Milla och jag hade gått på många träningsevent under våra dagar, men sen vi blev föräldrar med viss tvekan. Vem skulle se efter barnen, om våra män jobbade? Och om alla var lediga kändes helgerna heliga för tid tillsammans. Men träning och hälsa var (och är) vårt stora intresse. Att gå på event gav oss så mycket energi, glädje, ny inspiration och gemenskap. Där kläcktes idén att skapa ett event där vuxna OCH barn kunde få allt detta tillsammans. ”Frisk och Stark Familj” föddes.

Året var 2014, då vi drog igång konceptet en helg på Wenngarn i Sigtuna. Det blev så lyckat att vi körde ytterligare ett år, innan vi blev kontaktade av Apollo. Sen följde 3 år då vi reste runt till olika familjeresorts i världen, innan vi åter landat hemma i Sverige. Det känns både fint ur miljösynpunkt och för att visa hur mycket härligt det går att göra i vår vackra fjällvärld. Förhoppningsvis dig och några små!

Fira midsommar med Frisk och Stark Familj 20-23 juni

Åk till Åre för midsommarfirande med eventet Frisk och Stark Familj. Den här helgen passar familjer med barn i alla åldrar och bjuder på mycket rörelseglädje och skratt, träning, lek och avkoppling tillsammans. Ni får tid i naturen, göra eget mellis, bada och mycket mer.

Preliminärt schema

Torsdag – ankomstdag:

 • 16.30 Välkomstmöte (kom ombytt)
 • 17:15 ”Get out to workout” utomhusträning för hela familjen
 • 18.00 Gemensam middag

Midsommarafton fredag:

 • 7.00-8.30. Frukost
 • 9.00-9.45. Familjeyoga // SUP Yoga (uppdelat i grupper)
 • 10.30-11.45. Familjehike till Nalleklippan. Bärstolar att låna för de som har små barn
 • 12:00-14:00 Grillunch och Bonfire Family Games
 • 14:00-15.00 Klä midsommarstång, göra kransar och dansa
 • 18.00 Gemensam midsommarmiddag

Midsommardagen lördag:

 • 7.00-8:30 Frukost
 • 9.00-9.45. SUP Yoga // Familjeyoga (uppdelat i grupper)
 • 11.30-13.00. Lunch
 • 13.30-13.45 Big and Small 6 – stora och små tränar 6 av kroppens grundrörelser på olika sätt (utomhus om vädret tillåter, annars i en gruppträningssal/konferranssal)
 • 14.00-15.45. Bollspel- och lekar för alla åldrar (utomhus om vädret tillåter, annars i en gruppträningssal/konferranssal)
 • 16.30-18.00 Laga eget mellis (rawfoodbollar mm)
 • 18:00 Gemensam middag

Söndag – avresedag:

 • 7.00-9.00. Frukost
 • 9.00-11.00. Tid att ta en tur på fjället eller bada
 • 11:00 Utcheckning

Läs mer om allt som ingår och boka dig här. Hoppas vi ses där om inte förr. Kram! /A

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras