CRAFT Devotion – hängiven löpning i smarta plagg

*Ej sponsrat produkttest. Alla synpunkter är mina egna. Mer om Trend o träning´s policy här.

Klockan 6.10 ringde klockan.

Klockan 6.33 stod jag utanför dörren, löpklädd i väntan på mottagning på GPS-klockan. Däremellan kaffe, liten förfrukost, tandborsning och en skål Cheerios till Junior som redan satt i soffan. ”För när det är ljust är det morgon” tycker han. Vi borde skaffa bättre mörkläggningsgardiner, för nu är det ljust från klockan 5. Där och då går allt på rutin. Jag tänker knappt, mer än på de positiva känslor och minnen jag förknippar med löpning, min ”devotion”. Kärlek, hängivenhet.

Smart namn på CRAFT´s produktserie ur vilken jag fått hem plagg att testa. För jag antar att det är vad du också känner som tränar regelbundet? Hängivenhet, även om du kanske inte är lika sugen varje gång, men i det stora hela? Och CRAFT betyder ”list/slughet” översatt från engelska, något jag kollat upp först nu men som passar väldigt bra på deras funktionella plagg.

craft_pure_print_tights

Utseendemässigt gillar jag det diamantformade mönstret i olika toner, samt det gula inslaget och reflexdetaljerna mot det cerisa. Tightsen är sköna med hög midja och jackan vindavvisande och fjäderlätt. På den en praktisk bröstficka för mobilen och ett snöre för att säkert fästa nycklarna med. På ryggen en tryckknapp för att rulla ihop och fästa huvan vid, så du slipper ha de fladdrande i vinden.

» CRAFT Focus Hood Jacket, 1100 kr

» CRAFT Pure Print Tights, 650 kr

Extra kraft får jag också av att springa ihop med en vän, något jag är så glad att ha fått in som en regelbunden rutin när det passar. Igår var det lika morgonpigga Terese och jag som sprang en lugn och lång tur runt Djurgården. Långt ifrån samma solskensrunda som förra helgen, då jag sprang i linne och ändå blev överhettad, men det spelar ingen roll i vindtäta plagg. Och med sällskap som du har så mycket att prata med att inte ens ett långpass räcker till.

teresealven_lop_annalissjanis

Att vakna upp i rörelse – min favoritstart på dagen, men jag vet också att långpass sliter och att sömn är en viktig bit för återhämtning. En miss jag ofta gör när det är mycket kul jag vill få in varje dag, men åtminstone en av helgens mornar planerar jag att få sova lite längre.

Idag vaknade jag 7.15 (ja, det är länge för att vara jag) av att Junior knäppte på Bolibomba, hög volym på TVn efter gårdagens Eurovitionfinal. Drog mig lite och scannade av kroppen. Benen liksom pirrar av gårdagens löpning och ska få vila idag. Jonas jobbar och nu, efter en blogg- och kaffestund, ska jag tända ljus duka upp frukost till mig och barnen. Det regnar och blåser ute, så det får bli en skön innomhusdag för oss i familjen som inte jobbar eller ska iväg på fotbollsmatch.

Hur ser dina söndagsplaner ut? Träning, vila eller annat?

10 kommentarer
 1. Tvätta, dona inne och förbereda för en fullspäckad (som alltid, just nu!) vecka som kommer + längta efter mannen som kommer hem idag efter att ha varit borta sen i fredags.

 2. Snygga tights! 🙂

  En fråga bara -När du skriver ”ej sponsrat inlägg” och sedan att du fått hem kläderna för att testa. Jag är bara nyfiken på skillnaden?
  Menar man att sponsrade inlägg BARA är betalda inlägg? Jag skulle personligen räkna ett inlägg med gratisprodukter som ett sponsrat inlägg också? (Även om åsikterna såklart är ens egna). Förklara gärna för en novis. 🙂 Jag läste igenom din policy för ev. hitta någon beskrivning på skillnaden, men jag blev inte klokare.

  1. Ja precis. Sponsrat för mig innebär att jag får betalt i pengar, annars är det produkttest. Vet inte om det är rätt, men att inlägg du får betalt för ska utmärkas med att de är ”i samarbete med”. Kanske måste ändra på det där. Tack!

 3. Jag sov efter mitt nattpass, planen var sista långpasset innan GBGvarvet, men det blev ”bara” dryga timmen i regn… sen gav jag upp. Haha. Distansen finns ju i kroppen.
  Sedan lite middag och nu sista nattpasset av tre! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras