Välkommen på boksigneringsevent för barnboken om Dante

Varmt välkommen på boksigneringsevent för barnboken om Dante!

Torsdag 2 juni kl 16:00-18:00 kommer jag och Caroline att besöka NK Bokhandel i Stockholm för att visa upp vår bok för första gången, och du är bjuden. Jag tycker vår barnbok blev så bra och är nu så förväntansfull över vad andra än mina egna och Carolines barn kommer att tycka. Caroline´s yngste son Arvid är helt galen i den och vägrar läsa något annat. Så hoppas jag fler barn runt om i landet (och världen) kommer att känna för barnboken om Dante. Och du som befinner dig i Stockholm 2 juni vore det jättekul att träffa:

Mingla med oss, mumsa på lite snacks, kika i boken och få den signerad av mig och Caroline vid köp.

Alla som köper boken får en present – Dantes alfabetsposter, perfekt till barnrummet. Postern är 40 x 50 cm och kommer så småningom också finnas till försäljning för 119 kr. En bild av den ser du nedan.

Lek för de små. För barn med spring i benen som följer med finns en hage att hoppa på och toarulls-bana, precis en sådan som Dante har i boken.

♥ Du som föranmäler dig är med i en tävlingen om hemliga priser. Mejla ditt namn och klädstorlek så är du med. Vi prickar av alla som mailat och delar ut priser till vinnarna. Du behöver inte köpa en bok för att vara med i tävlingen – vi är glada för alla som kommer för att säga hej och kika på boken.

♥ Föranmäl dig till eventet för att garanteras en poster och chans att vinna fint pris genom att maila: [email protected]

Tjuvkika. Här finns ”Dante letar siffror/Dante letar bokstäver” att bläddra i.

Om du redan nu vill beställa boken. Här finns den att köpa för 129 kr.

dante_affisch_barnbokDantes alfabetsposter som som du ser inramad på bilder får alla med sig vid köp av boken under boksigneringseventet, värd 119 kr. Fotograf av denna och översta bilden: Daniel Hutmacher

Det speciella med barnboken om Dante:

♦ Pedagogiska inriktning på tidig ord- och sifferinlärning.

♦ Boken består av två berättelser så att du kan läsa från två olika håll, ”Dante letar bokstäver” och ”Dante letar siffror”.

♦ Passar barn i olika åldrar med sina detaljrika bilder att studera och peka ut för små barn, spänning, räkning och all text i versaler för äldre barn som är på gång med att läsa. Därför perfekt att t.ex. läsa för syskon i olika ålder/med olika intressen eller en förskolegrupp.

♦ Uppmuntrar barn till naturlig rörelse i sin lek.

♦ Smidigt format för att ligga och läsa för barnen.

Barnboken om Dante /Anna Lissjanis

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras