VLOGG: Chins med dipp och chips med dropp

chips_anna

Kom i stämning inför dagens fredagsfys och mys med chins och chips.

För det ena utesluter inte det andra, vilket inte måste betyda att det du gör är ”mesigt och alldagligt” – tvärtom! Kontrasterna gör livet lättare. Roligare. Mer njutningsfullt. Du kan BÅDE träna hårt och slappa i soffan med snacks. Twista till tillvaron. Göra den ännu bättre, komma vidare med träningen och göra myset hemma i soffan ännu smarrigare. Grädden på moset, guldkanten på tillvaron, kronan på kungen eller hur jag ska förklara det. Jag tror du fattar.

Veckans film är mest på kul, men du får även lite konkreta tips på hur du kan lura dig själv vidare till att orka fler chins genom *dropset, samt hur du kan göra dina chips godare med dipp. Eller var det chins med dipp och chips med dropp?

Chins med dropset och chips med dipp. Eller tvärtom?

*Dropset är att träna så många repetitioner du orkar med en viss belastning för att sen plocka av vikt, ”droppa” den, och fortsätta några repetitioner till. 

annalissjanis_chins1Njut av livets goda och ha en fin fredag friends!

Fler läs- och filmtips:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras