Gummibandschins

Nackdelen med att jobba som PT är att jag känner mig rätt seg efter att ha puschat någon annan. Som om det vore jag som svettats och gett järnet. Helst tränar jag innan jobbet, men idag hade jag åter kund kl 7 på Rosa Skrot och orkade inte kliva upp tidigare än nödvändigt.

Mitt ryggpass tog säkert 90 minuter för att jag mesade runt, hittade på ”ursäkter” för mig själv att jag skulle fota och filma till bloggen. Och lägga upp lite på Instagram, svara lite på kommentarer på Facebook och se vad alla andra hade för sig. Ta inte med mobilen till gymmet är dagens tips!

Ändå en fördel med slowmotionpass nu när jag är i en tung styrkeperiod – jag orkar tyngre vikter/övningar med längre vila mellan varje set. Som chins t.ex. Ovan ett filmklipp där jag testar att ta hjälp av ett gummiband på vägen upp. Kanon om man vill ha assisterade chins i en mer naturlig rörelse. Känslan är mer lik att du gör dem själv än i en maskin.

Annars gillar jag även att köra excentriska chins i en smidthmaskin. Speciellt en som matchar 🙂

Dagens jobb- och träningsoutfit: Linne och tajts – Casall, sport-bh – Röhnisch, strumpor – Gococo, skor –Merrell.

8 kommentarer
  1. Jag måste hitta barnens lyckopeng och ha runt min hals. Du är så fin med dessa smycken! Hoppas bli lika fin! Idag har jag låtit min frukt få bada inför helgen istället för barnen 😉 Trevlig helg! Anna

  2. Men så fiffigt!! Jag har funderat på att skaffa hem en sån chinsstång till mitt blivande ”minihemmagym”, men behöver ju assist om jag ska klara mer än en stycken, hehe. Gummiband är lösningen! Tack!

  3. Chins med gummiband har jag börjat göra sedan min PT visade. Nu blir det chins varje gång jag är på gymmet. Målet är iaf 1 utan gummiband. Har redan gått ner till det svåraste gummibandet. Öva, öva!

    Blir så glad och inspirerad av din blogg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras