FILM: Semesterträning vid bänk

God morgon! Det är fredag och semester eller inte veckodagen med filmtajm här i bloggen. Jag gillar ju att filma, redigera och blir alltid förväntansfull över hur resultatet ska bli. Det är så mycket mer levande med rörlig bild, känsloladdat och peppande med musik tycker jag. Känns inte alls som något tungt jobb och jag hoppas du får glädje av träningstipsen? Önskningar är alltid välkomna.

I samarbete med CRAFT Sportswear filmade jag och Milla ett styrkepass för hela kroppen när vi var i Turkiet. Perfekt att köra utomhus i sommar eftersom det enda redskapet du behöver är dig själv och en bänk. Det hittar du ju lite var stans ute och annars går en stubbe eller något annat stabilt lika bra.

Du väljer själv svårighetsnivå och i filmen (som du hittar här på YouTube) visar jag ett lättare alternativ och Milla ett svårare av varje övning. För extra utmaning – försök se lika galet glad ut som oss, haha!

Styrketräning vid bänk – tips på upplägg

1. Gör alla övningar i 2-4 cirklar med 12 reptitioner per övning/sida.

2. Gör 100 repetitioner av varje övning. Välj själv när du tar paus, men eftersträva att göra hela passet på så kort tid som möjligt med bästa möjliga teknik.

Fin fredagsfys friends!

**Film i samarbete med CRAFT Sportswear där även mina och Millas kläder i filmen är ifrån.**

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras