Måndagslistan: 4 topp- och träningsfavoriter

Anna Lissjanis - kettlebell front squat

Nästa vecka är det pressvecka då jag ska kika på träningsmodet för vår/sommar 2017. Jag funderar på att filma kläderna istället för att fota, vad tror du om det? En film att kolla tillbaka på till våren då plaggen är aktuella i butikerna.

Men nu är det 100% höst. September är gränsfall mellan sensommar/höst, men i oktober är det ingen tvekan. En månad jag längtat efter av många anledningar. Jag påbörjar min 3 månader långa praktik och reser med familjen till Mythos Beach för att arrangera Frisk & Stark Familj. Fantastiskt roligt, men nu till sak. Mina träningsfavoriter just nu, både i form av övningar och i garderoben.

Ofta varierar jag träningskläder väldigt mycket, men det nyaste är alltid roligast att ha på sig till en början. Rätt i tiden och känns snyggast. Under förra veckan använde jag mina 4 topplinnen från några träningklädmärkens aw16-kollektioner. Dom hade jag på mig vid 4 av de övningar/träningsformer jag gillar bäst på gymmet.

Anna Lissjanis träningsfavoriter.

Måndagslistan: 4 topp- och träningsfavoriter

  1. Stående baksida axlar i cabelcross. En övning där du riktigt känner hur framåtroterade axlar hamnar på plats, bakåt. Hållningen förbättras och du minskar skaderisken. Linne från Under Armour.
  2. Yoga. Samma som för ovanstående – det riktigt känns hur välgörande det är för kroppen. Och själen. Min puls har legat högt upp i bröstet ett tag, men nu känner jag att jag landat igen, extra mycket efter ett yogapass. Linne från SOC.
  3. Chins och pull-ups. Alltid favoritövningar där jag gillar utmaningen att bli starkare. Det går långsamt framåt, men jag har ingen brådska. Har ju halva livet på mig. Linne från Röhnisch.
  4. Kettlebell front squat. Ännu en helkroppsövning som jag känner hatkärlek till. Det är väldigt jobbigt att aktivera hela kroppen så som du gör med vikter på överkroppen, där du tvingas jobba mycket med bålen och kommer ner i djupa knäböj. Tuff men effektiv övning. Linne från Under Armour.

Träningskläder du trivs i + övningar du gillar är alltid en bra kombination. Kram och ha en en fin måndag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras