Helgen ur mobilen #7

milla_anna_lasersvard

Den här bilden säger egentligen allt om min helg – kalas, röj och trevliga stunder i soffan ihop med små och stora favoriter. Men för dig som vill veta de smaskiga detaljerna från helgen berättar jag mer här…

helgen7

Helgen ur mobilen 7:

..i fredags vilade jag från träning men fick en ordentlig dusch ändå. Regnet öste ner både under cykelturen till och från STARK-kontoret. Snön försvann och lämnade svart snömodd och mörker efter sig…

..vilket inte hindrade oss från en barbeque-kväll. Jag har sagt det förr och säger det igen – en elgrill på balkongen är grymt. Den mesta maten blir godare med grillsmak och snygga ränder. För oss klassisk ”kyckling på fredag” och här hittar du annat gott att grilla om du också har grillplaner?

..tidigt lördag morgon åkte Jonas med Hugo på fotbollscup och jag styrketränade ett snabbpass. På helgerna brukar jag passa på att ge mig själv längre träningstid, men den här dagen hade vi mycket på agendan så 40 min fick räcka. Men ofta blir mina pass med lite tidspress riktigt bra. Jag orkade lägga på tyngre vikter och fick en välbehövlig stund för mig själv inför..

..den stora kalasdagen! Först gick jag och lämnade Junior och Jonna på ett maskeradkalas hos en förskolekompis. Under tiden förberedde jag hemma, för sen kom syster Mia och Milla med familjer på besök. Hampus åkte på dagens 3e kalas och Jonas och Hugo kom hem. Som mest 10 barn i vårt hem, såklart det blir röj, men ändå – så himla trevligt!

Kommer berätta mer om festligheterna senare, men jag är fortfarande upprymd efter den spontana festen. Jag bjöd hem alla först i torsdags och hade turen att alla kunde komma med så kort varsel. Ofta är helgerna fullt uppbokade, så även vår, men ett par timmar för vänner finns alltid om du anstränger dig lite. Alltid värt ♥

..nästa dag blev en ”run in the sun day”. Jonas drog tidigt till jobbet, jag och barnen sov ut, och sen tog jag på isdubbskor och stack till skogs en timme. Hugo och Hampus (eller rättare sagt 2 iPads) passade tvillingarna medan jag sprang 12 stolta backintervaller.. nåväl. Det var tunga ben idag, men allt runtomkring vägde upp. Glittrande regndroppar i buskarna, sol och ny energi efteråt.

…i form av en sen andra frukost och mer utomhushäng med barnen. Pulkbacken är ett minne blått, men som jag sagt förr – jag tycker bäst om snön i fjällen. Det är rätt skönt med bara vägar här i stan, något storkillarna firade med fotboll i Tessinparken och Junior och Jonna med cykling.

Nu ska jag sätta en söndagsstek i järngryta på spisen, skölja ur hårinpackning och hänga tvätt. En typisk, skön hemmadag i all sin enkelhet.

Hur har din helg sett ut?

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras