Ryggfokus i vårnytt från Röhnisch

Röhnisch rygg ss17

Back in town – back training!

Back i frack! Förlåt att jag skriver som rubrikerna i en kvällstidning, men jag gillar att leka med ord. Jag gillar att leka med övningar jag inte gjort på en tid och att lägga fokus på områden jag behöver som mest. Och jag gillar stilsäkra och funktionella träningskläder. Här en kombination av allt detta.

Funktionella träningskläder i flera bemärkelser. Dels att materialet andas, transporterar bort svett, ökar din synlighet med reflexer, har smarta tumhål för handvärme utan vantar och som ger kompression för bättre cirkulation. Dels att fina färger, mönster och detaljer ger en stolt hållning och ökat träningssug. Eftersom du gärna vill använda de snygga plaggen.

rohn_mintjacka

När jag kom hem till Stockholm i måndags kväll väntade en julklapp på mig. Ett paket på posten med dessa fina träningskläder ur Röhnisch ss17-kollektion. Mintgrönt är vårens färg och nog påminner ryggslutet på funktionsjackan om en frack?

Eftersom jag slutat att spara njutning och roligheter, som att klä upp sig i snygga kläder, till ”rätt tillfälle” (vilket kanske aldrig kommer) åkte nyheterna på vid första passet.

mage_benmotstang

Om det sen var jullovets uppladdning, min sovmorgon eller kläderna som gav effekt låter jag vara osagt, men träningen gick extra bra igår. Eftersom barnen fortfarande har lov och var hemma själva körde jag på i racertempo enligt upplägget:

  • Pull-ups + räckhäv, 4 superset
  • Chin-ups + tricepsöress från pannan + ben- och höftlyft (magövningen på bilden ovan), 4 triset
  • Stående baksida axlar i cabelcross + tricepsdrag över huvudet med rep + plankan med knä mot armbåge, 3 triset
  • Axelrotation utåt, 3 set för varje axel

Även idag är motivationen hög. På gymmet träffade jag Jennie och bokade en löpdejt tills idag. Jag ser fram emot att springa och höra vad som pågår i hennes liv, för det var ett tag sen vi sågs.

Hoppas du också får en fin onsdag!

Fler film- och lästips med ryggträning:

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras