Gott att äta i Kroatien


När vi inte leder träningspass, badar, tränar själva, slappar i solen, går på upptäcktsfärd eller sover – då äter vi! Mycket. Samtliga i sällskapet är matglada typer, både barn och vuxna. Kan ha att göra med allt det jag raddade upp först.
Här håller vi igång på ett sätt jag sällan gör under an vanlig arbetsdag hemma. Där kan jag träna ett pass och cykla till/från jobbet, men resten av tiden vara mestadels stillasittande. Här kommer jag upp i över 10 000 steg bara av att gå runt med barnen på poolområdet och leda några pass. Det märks på aptiten och barnen, ja de är alltid lika aktiva, oavsett var vi befinner oss.
Maten på Romana Beach Resorts restaurang är väldigt bra och personalen supertrevlig. De fixar gärna ”extra” om en önskar, som jag gjorde första lunchen och bad om en stor ceasarsallad. Du ser ju på bilden att de tog mig på orden.

Gott att äta i Kroatien


Annars är även pizzorna bra, den traditionella rätten cevapi, grillad tonfisk..

..bruschetta..

..och alla slags sallader, något vi ofta äter till lunch.

Glass blir det också ett par stycken, av högsta kvalité. Det är långt ifrån någon ”Big Pack”-glass här, utan gräddig lyxglass med allt från Oreo Cookies till kladdkaka och barbour vanilj.

Jonna är svag för alla sötsaker, så det där med att ”du är vad du äter” stämmer i det här faller. Själv gillar jag caféts mörka chokladtårta. Vuxen i smaken och himmelskt god ihop med en kopp te.

Även frukostbuffén är grym. Ägg i olika former, grönsaker, kalkon, färskt bröd, nötter, te..  Så ja, jag rekommenderar Romana Beach Resort även för matens och den fantastiska servicens skull. Dessutom inga köer till maten och bästa sällskap.
Nu ska jag leda yoga och sen mot det på bilden ovan. Godmorgon!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras